Müge Boz kimdir, kaç yaşında? Instagram adresi ne?

Müge Boz kimdir, kaç yaşında, Instagram adresi ne merak ediliyor. Mankenlik ve oyunculuk yapan Müge Boz kimdir, kaç yaşında, Instagram adresi ne sizler için derledik. Detaylar haberimizde…

Müge Boz kimdir, kaç yaşında, Instagram adresi ne gündem oldu. Bugün Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına konuk olan Müge Boz yaptığı açıklamalar ile tüm stüdyoyu şok etti. Sizler için ünlü manken ve oyuncu olan Müge Boz kimdir, kaç yaşında, Instagram adresi ne detayları ile haberinizde.

Müge Boz kimdir? Kaç yaşında?

Müge Boz 13 Nisan 1984 yılında İstanbul’da doğmuştur. Müge Boz’un annesi Yugoslavya göçmeni ve babası ise Egeli olduğu bilinmektedir. Bir kız kardeşi olan Müge Boz çocukluğunu İstanbul’da geçirmiştir. 12 yaşındayken, babasının işi nedeniyle İzmir Karşıyaka’ya taşınmışlardır. 

Eğitimine İzmir Atatürk Lisesinde devam eden Müge Boz oradan mezun olarak ardından eğitimine Anadolu Üniversitesinde Sinema TV ve Halkla İlişkiler Bölümünü ile devam etmiştir. Norveç'te bulunan Hogskulen i Volda ismindeki okuldan burs kazanması ile orada 'strategic design', 'digital photography' eğitimlerini tamamlamıştır. Müge Boz 11 sene bale, 4 sene piyano eğitimi aldığı bilinmektedir. Yüzme, tenis, paten, voleybol, motosiklet gibi birçok sporsal faaliyet ile ilgilenmiştir. Müge Boz son bir yıldır düzenli olarak yoga yapıyor. Müge Boz 2011 yılında Şüphe adlı dizide Meltem karakterini ve Karakol adlı dizide Ada karakterine can vermiştir. 2019 yılında Caner Erdeniz ile evlenmiş ve Vina adında bir kızı bulunmaktadır.

Müge Boz kimdir, kaç yaşında? Instagram adresi ne?

Müge Boz 2009 yılında çektiği Turkcell'in 3G reklamında, 2010 yılında da Arçelik Autologic Çamaşır Makinesi daha sonra Maximum Kart ve Nescafe 3'ü 1 Arada reklamlarında yer almıştır.

Ayrıca Müge Boz modellik de yapmaktadır. Zen Pırlanta'nın 2010 kampanyasının yüzü olmuştur. Loft ve T-box çekimlerinde de boy göstermiştir. Müge Boz ayrıca Vogue, Tempo, Marie Claire, Women's Health, Instyle gibi dergilerde moda çekimleri gerçekleştirmiştir. İkinci sezonunda katıldığı Leyla ile Mecnun dizisinde sezon sonu ayrılıp daha sonra TRT 1'de Gurbette Aşk adlı dizide rol almıştır. Son olarak Kayıt Dışı dizisinde yer aldığı bilinmekte. 

Müge Boz kimdir, kaç yaşında? Instagram adresi ne?

Son olarak ATV ekranlarında yayınlanan Akıncı adlı dizide yer almaktadır.

Instagram adresi ne?

Müge Boz’un Instagram adresine Müge Boz (@mugeboz) kullanıcı adı ile ulaşabilirsiniz.

Müge Boz kimdir, kaç yaşında? Instagram adresi ne? ile ilgili etiketler Müge Boz kimdir kaç yaşında nerelidir evli mi Instagram adresi Akıncı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.