Müge Boz hamile mi? Erken evliliğin nedeni nedir?

Müge Boz hamile mi? Oyuncu Müge Boz'un, Galatasaraylı basketbolcu Caner Erdeniz ile yaptığı evlilik magazin gündeminden düşmüyor. Barcelona'da yapılan evlilik tarihinin erkene çekilmesinin nedeninin hamilelik olduğu iddia ediliyor. Müge Boz hamile mi? Erken evliliğin nedeni nedir? Sorularının cevabı merak ediliyor. Detaylar haberimizde...

Müge Boz hamile mi? 'Duymadık Demeyin' programının haberine göre, Müge Boz bebek beklediği için sevgilisi Caner Erdeniz'le evlilik planını erkene alındığı iddiası ortaya atıldı.Barcelona'da yapılan evlilik tarihinin erkene çekilmesinin nedeninin hamilelik olduğu iddia ediliyor. Oyuncu Müge Boz'un, Galatasaraylı basketbolcu Caner Erdeniz ile yaptığı evlilik magazin gündeminden düşmüyor. Müge Boz hamile mi? Erken evliliğin nedeni nedir? Sorularının cevabı merak ediliyor. Detaylar haberimizde...

Müge Boz hamile mi? Erken evliliğin nedeni nedir?

'Duymadık Demeyin' programının haberine göre, Müge Boz bebek beklediği için sevgilisi Caner Erdeniz'le evlilik planını erkene almış.

Müge Boz evlilik sonrası şu ifadeleri kullanmıştı:

"Çok güzel bir çekim yaptık bu mutlu anımızı ölümsüzleştirmek için, sürprizi bozmayalım ama yine de paylaşalım dedik.

O kadar güzel mesajlar atıyorsunuz ki, tanıdığımız tanımadığımız herkese sonsuz teşekkürler. Çok mutluyuz ne diyeyim, darısı tüm sevenlerin başına..."

Çift, İspanya'da balayı yaptı.

 

Müge Boz hamile mi? Erken evliliğin nedeni nedir? ile ilgili etiketler Müge Boz
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.