Müge Anlı'ya gelinlik, Şinasi Yüzbaşıoğlu'na damatlık giydirdiler! İşte güldüren düğün fotoğrafları!

Ünlü sunucu Müge Anlı geçtiğimiz günlerde İstanbul Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evleneceğini açıklamıştı. Anlı'nın açıklamalarının ardından gözler düğün tarihine çevrilirken, sosyal medya kullanıcılarının Anlı'ya gelinlik Yüzbaşıoğlu'na da damatlık giydirdiği görüntüler herkesi güldürdü.

14. sezonu geride bırakan Müge Anlı Tatlı Sert programının sezon finali haftasında Müge Anlı,  yaptığı evlilik açılmasıyla gündeme bomba gibi düşmüştü. Anlı yaptığı açıklamada, "Müstakbel damadınızın ismini de açıklayayım ki şimdi artık o mu, bu mu, şu mu diye saçma sapan şeylerle karşılaşıyorum. Müstakbel damadınızın ismi Şinasi Yüzbaşıoğlu. Kendisi devlet memuru çok da saygı duyduğum bir mesleği var. İnşallah önümüzdeki sezon evli bir kadın olarak karşınıza çıkmayı istiyorum. Kısa bir süre içinde karar verdim. Kendim açıklamak istedim." ifadelerini kullanmıştı.

KINA GECESİ DÜZENLEDİ

Müge Anlı'nın geçtiğimiz hafta sonu kına gecesi organize ettiği ortaya çıktı. Anlı'nın kına gecesine Zahide Yetiş, Zuhal Topal ve Şebnem Bursalı gibi sınırlı sayıda dostu davet edildi.

İddialara göre; Müge Anlı, 25 Haziran Cumartesi günü nikah masasına oturacak. Çift, aile arasında gerçekleşecek sade bir tören ile evlenecek.

Müge Anlı'ya gelinlik, Şinasi Yüzbaşıoğlu'na damatlık giydirdiler! İşte güldüren düğün fotoğrafları!

GÜLÜMSETEN GELİN-DAMAT PAYLAŞIMLARI

Detaylar gelirken Müge Anlı'nın hayranları sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlar ile gündeme boma gibi düştü.

Müge Anlı'ya gelinlik giydiren sosyal medya kullanıcıları Şinasi Yüzbaşıoğlu'na da damatlık giydirdi. İkili için yapılan o paylaşımlar kısa sürede gündem oldu.

İşte sosyal medya kullanıcılarını gülümseten o paylaşımlar...

Müge Anlı'ya gelinlik, Şinasi Yüzbaşıoğlu'na damatlık giydirdiler! İşte güldüren düğün fotoğrafları! - Resim : 2

Müge Anlı'ya gelinlik, Şinasi Yüzbaşıoğlu'na damatlık giydirdiler! İşte güldüren düğün fotoğrafları! - Resim : 3

 

 

Müge Anlı'ya gelinlik, Şinasi Yüzbaşıoğlu'na damatlık giydirdiler! İşte güldüren düğün fotoğrafları! ile ilgili etiketler Müge Anlı Şinasi Yüzbaşıoğlu gelinlik damatlık
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.