Müge Anlı'nın yeni programı ne zaman başlayacak?

Müge Anlı'nın yeni programı ne zaman başlayacak? Sabah kuşağının en çok tercih edilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert sezon finali yaparak ekranlara veda etti. Güven Bana programıyla izleyicilerin karşısına çıkacak Müge Anlı'nın hayranları araştırma yapmaya başladı. İşte Müge Anlı'nın yeni programı ne zaman başlayacak? Merak edilen detaylar haberimizde...

Müge Anlı'nın yeni programı ne zaman başlayacak? Güven Bana programıyla izleyicilerin karşısına çıkacak Müge Anlı'nın hayranları araştırma yapmaya başladı.Sabah kuşağının en çok tercih edilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert sezon finali yaparak ekranlara veda etti. Programın başvuru şartları merak ediliyor.İşte Müge Anlı'nın yeni programı ne zaman başlayacak? Merak edilen detaylar haberimizde...

MÜGE ANLI GÜVEN BANA NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Türkiye'nin en başarılı programcılarından Müge Anlı ilk kez bir yarışma sunuyor. Araştırmacı gazeteci, "Güven Bana" yarışması ile atv ekranlarında sevenlerinin karşısında olacak. Güven Bana'da daha önce birbirini tanımayan ve ilk defa yarışma koltuğunda tanışan iki yarışmacı toplam 1.000.000 TL'lik büyük ödül için yarışıyor. Programın yayın tarihi ise henüz belli olmadı.

Bu yarışmada kazanmak için bilmek yeterli değil, güvenmek ve güven vermek de gerekiyor. Güven Bana'da daha önce birbirini tanımayan ve ilk defa yarışma koltuğunda tanışan iki yarışmacı toplam 1.000.000 TL'lik büyük ödül için yarışıyor. Yarışmacıların kazandığı ödül miktarı arttıkça verdikleri güven sınavının heyecanı da artıyor..

 

Müge Anlı'nın yeni programı ne zaman başlayacak? ile ilgili etiketler Müge Anlı ATV
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.