Müge Anlı'nın tek bir sözü yetti! Peki 16 yaşındaki Sıla'yı kim alıkoydu? 2 Haziran Müge Anlı ile Tatlı Sert

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ekranlara muhteşem bir geri dönüş yaptı. 1 Haziran ile tekrar başlayan programda Muğla'da kaçırılan 16 yaşındaki Sıla, Müge Anlı’nın da ekrandan yaptığı çağrıların yardımıyla serbest bırakıldı. Peki Sıla'yı kim alıkoydu, Müge Anlı Sıla'yı kaçıranlara ne dedi? Detaylar haberimizde...

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 16 yaşında kaçırılan Sıla'nın kaderinin dönmesine neden oldu. Haziran itibariyle canlı yayınlara tekrar başlayan Müge Anlı, Muğla'da 12 Mayıs'ta kaçırılan 16 yaşındaki Sıla'nın tekrar bulunmasıyla adeta muhteşem bir geri dönüşe imza attı. Sıla'yı kaçıranlara ekranlardan seslenen Müge Anlı ne dedi, Sıla'yı kim alıkoydu? İşte 2 Haziran 2020 Müge Anlı ile Tatlı Sert programından detaylar...


2 HAZİRAN 2020 MÜGE ANLI İLE TATLI SERT!

MÜGE ANLI 16 YAŞINDAKİ SILA'YI KAÇIRANLARA NE DEDİ?

Müge Anlı’nın yeniden ekrana dönüşü 16 yaşındaki Sıla G.’nin de büyük şansı oldu. Kaçırılan genç kız, Müge Anlı’nın da ekrandan yaptığı çağrıların yardımıyla serbest bırakıldı.

16 yaşındaki kızı kaçıranlar, polise teslim oldu! Araştırmacı-Gazeteci Müge Anlı, ele aldığı dosya haberleri çözüme kavuşturmaya devam ediyor.

Müge Anlı'nın tek bir sözü yetti! Peki 16 yaşındaki Sıla'yı kim alıkoydu? 2 Haziran Müge Anlı ile Tatlı Sert

16 YAŞINDAKİ SILA'YI KİM ALIKOYDU?

Muğla Fethiye’de yaşayan 16 yaşındaki Sıla G., 12 Mayıs’ta İsmet K. tarafından kaçırıldı. Ailesi, 20 gündür kızına ulaşamazken, İsmet K. ve ailesi; “size 25 bin lira verelim, kızın peşini bırakın” dediler.

Ne yapacağını bilmeyen küçük kızın anne ve babası Müge Anlı’ya başvurdu. Müge Anlı, canlı yayında; “Kız, çok küçük. Ortaya çıkarın. Polise teslim edin” diyerek Sıla G.’yi kaçıranlara seslendi. Bunu duyan İsmet K. ve ailesi, 16 yaşındaki kızı polise teslim etti.

Müge Anlı'nın tek bir sözü yetti! Peki 16 yaşındaki Sıla'yı kim alıkoydu? 2 Haziran Müge Anlı ile Tatlı Sert ile ilgili etiketler Müge Anlı İle Tatlı Sert Müge Anlı Muğla tatlı sert Sıla kaçırılan kız
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.