Müge Anlı'nın sır gibi sakladığı kızı Lidya Müge Akdağ ortaya çıktı! İşte son görüntüsü

atv'de ekrana gelen 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programının sunucusu & başarılı gazeteci Müge Anlı'nın ilk evliliğini yaptığı eski eşi Burhan Akdağ'dan dünyaya gelen ve gözlerden uzakta büyüttüğü kızı Lidya kocaman oldu. Burhan Akdağ ile Müge Anlı'nın 20 yaşındaki kızları Lidya son haliyle görenleri şaşırttı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programıyla seyircileri ekrana kilitleyen araştırmacı - gazeteci Müge Anlı'nın, 1999 - 2008 yılları arasında iki evlilik yaptığı eski eşi Burhan Akdağ'dan dünyaya gelen kızı Lidya Akdağ'ın son hali sosyal medyada gündem oldu.

25 Haziran'da İstanbul Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile hayatını birleştiren Müge Anlı'nın gözlerden ve ekranlardan uzakta büyüttüğü kızının son hali ortaya çıktı.


Müge Anlı'nın sır gibi sakladığı kızı Lidya Müge Akdağ ortaya çıktı! İşte son görüntüsü

Müge Anlı'nın sır gibi sakladığı kızı Lidya'nın yeni bir fotoğraf karesi ortaya çıktı. 2002 doğumlu olan Lidya annesinin izinden gidiyor. Müge Anlı'nın Koç Üniversitesi'nde Hukuk bölümünde okuyor.


Lidya'nın son hali ise annesine benzetildi. İşte Müge Anlı'nın kızı Lidya'nın son hali...

Müge Anlı'nın sır gibi sakladığı kızı Lidya Müge Akdağ ortaya çıktı! İşte son görüntüsü - Resim : 2


MAHKEME KIZLARININ VELAYETİNİ MÜGE ANLI'YA VERMİŞTİ

Müge Anlı ile Burhan Akdağ ilk boşanmalarının ardından yıllar sonra tekrar bir araya gelmiş ve yeniden nikah masasına oturmuştu. İkinci kez evlenen çift bu defa da şiddet iddiasıyla yollarını ayırma kararı almıştı. Müge Anlı, şiddet gördüğünü iddia etttiği Burhan Akdağ'a boşanma davası açmış ve Akdağ hakkında şikayette bulunmuştu. Akdağ'ın şiddet iddialarıyla gündeme gelmesinin ardından mahkeme, çiftin kızlarının velayetini ise Müge Anlı'ya vermişti. Ünlü sunucunun kızı Lidya'yı yıllardır eski eşiyle görüştürmediği konuşuluyor.


Müge Anlı'nın sır gibi sakladığı kızı Lidya Müge Akdağ ortaya çıktı! İşte son görüntüsü ile ilgili etiketler Müge Anlı burhan akdağ lidya akdağ son hali
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.