Müge Anlı'nın Sağ Kolundan Ağır Darbe! İşte Kebriye Hanım'ın Yeni Programı

Uzunca bir süre Müge Anlı ile çalıştıktan sonra geçtiğimiz sezonlarda sebepsiz yere programdan çıkarılan sağ kolu olarak adlandırılan Kebriye Koç’un FOX’a transfer olması büyük bir şaşkınlık yarattı. Yaşananlar sonrasında buna Müge Anlı’nın nasıl cevap vereceği şimdiden merak edilmekte.

CNN Türk ekranlarından tanınan muhabir Fulya Öztürk, FOX’ta program yapmaya hazırlanırken ilk transferini de gerçekleştirmiş oldu. Öztürk’ün programın isminin "Fulya ile Umudun Olsun" olarak belirlenmesinin ardından detaylarda yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı.

Yapımını Karga Film’in gerçekleştirdiği yapımcılığını da Erhan Öz’ün üstlendiği Fulya ile Umudun Olsun programının uygulayıcılığında ise Müge Anlı’nın sağ kolu Kebriye Koç olacak. Yönetmen koltuğunda Seda Cam Ülgen’in oturacağı ve sunuculuğunu Fulya Öztürk’ün gerçekleştireceği program ilk bölümü ile 12 Temmuz Pazartesi gününde FOX ekranlarında yayınlanacak.

Müge Anlı'nın Sağ Kolundan Ağır Darbe! İşte Kebriye Hanım'ın Yeni Programı

Hayatın içerisinden hikayelerin ekrana aktarılacağı programda yaşanan tüm sorunlar detayları ile ortaya konulacak ve ele alınan birçok konuda olaylar da ilk ağızdan masaya yatırılarak çözüm yollarına gidilecek. Hafta içi her gün saat 16.30’da ekranlara gelecek olan program, uzman konuklar yorumlarıyla büyük bir ilgi görecek.

Müge Anlı'nın Sağ Kolundan Ağır Darbe! İşte Kebriye Hanım'ın Yeni Programı - Resim : 2

Sevenlerin yeniden kavuşacağı, kayıpların bulunacağı ve kendi ayakları üzerinde durmaya çalışan dar gelirli kadınların da sesi olacak Fulya ile Umudun Olsun programında birçok insanın hayalleri de gerçekleştirilecek.

Müge Anlı’nın sağ kolu olarak bilinen ve her fırsatta en büyük yardımcım dediği Kebriye Koç’un programdan ayrılması bazı sorunları da beraberinde getirmiş ancak ünlü sunucu bu konuda hakkında açıklama yapmaktan kaçınmıştı.

Müge Anlı'nın Sağ Kolundan Ağır Darbe! İşte Kebriye Hanım'ın Yeni Programı - Resim : 3

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında uzun yıllar yapımcılık görevini üstlenen Kebriye Koç yani Kebriye Hanım, geçtiğimiz sezonda Müge Anlı’dan muhabirler Gizem Gündoğdu, Tuğçe Kocaman ve haber koordinatörü Gökhan Bektaş ile birlikte sessiz sedasız ayrılmıştı.

Müge Anlı'nın Sağ Kolundan Ağır Darbe! İşte Kebriye Hanım'ın Yeni Programı ile ilgili etiketler Müge Anlı Kebriye Koç Fulya ile Umudun Olsun fulya öztürk
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.