Müge Anlı'nın saçı peruk mu? Şüpheler gittikçe artıyor! Anlı'nın kullandığı boya ve numarası her şeyi ele verdi!

Müge Anlı'nın saçı peruk mu merak ediliyor. Uzun yıllardır ekranda olan ancak son yıllarda birçok gizmli olayı çözmesiyle herkesin sevgilisi haline gelen Müge Anlı, saçlarıyla da birçok kez tartışmalara neden oluyor. Peki Müge Anlı hangi marka boya kullanıyor?

Müge Anlı'nın saçları hakkında birçok kez sosyal medya ve internette tartışmalar oluyor. Dobra tarzı ve yardımseverliği ile tanınan ünlü sunucu Müge Anlı'nın ismi son yıllarda çok geniş kitlelere yayıldı. ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile birçok gizemli olay ve cinyaeti aydınlığa kavuşturan Müge Anlı'nın saçları ile ilgili detaylar haberimizde.

MÜGE ANLI'NIN SAÇI PERUK MU?

Müge Anlı'nın saçlarının peruk olduğuyla ilgili sosyal medyada birçok tartışma sonrası Müge Anlı'nın takipçilerine acaba doğru mu süphesini yaşatıyor. ATV'nin sevilen sunucusu Müge Anlı'nın saçları peruk değildir. Saç rengini değiştirdiği zamanlarda izleyenlerin en çok sevdiği renk olan sarı renginin tonlarını kullanmaktadır.

Müge Anlı'nın saçı peruk mu? - İçerik Haber

Müge Anlı'nın saç rengi bazen Loreal Paris 8.34 zengin sarı olabiliyor bazen de Koleston'un 10/0 açık sarı renk olabibliyor. Küllü renkleri de ara ara kullanan Müge Anlı'nın kullanılan yoğun boyalardan ötürü yıprandığı düşünülüyor.

Müge Anlı'nın saçı peruk mu? Şüpheler gittikçe artıyor! Anlı'nın kullandığı boya ve numarası her şeyi ele verdi! ile ilgili etiketler Müge Anlı İle Tatlı Sert müge anlının saçı peruk mu müge anlının saç rengi müge anlının kullandığı saç boyası
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.