Müge Anlı'nın programındaki Döndü Boztepe olayında tüyler ürperten iddia! 'Bıçaklamakla tehdit etti'

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gündeme gelen Döndü Boztepe'nin şüpheli kayıp olayında tüyler ürperten detaylar ortaya çıktı. Döndü'nün şüpheli kaybından sorumlu tutulan Mehmet Tunç hakkında ortaya atılan iddialar kan dondurdu. Peki, Döndü Boztepe'ye ne oldu? Döndü Boztepe kaçırıldı mı, öldürüldü mü? İşte detaylar...

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına konu olan Döndü Boztepe'nin kayıp olayında yeni gelişmeler yaşandı. Boztepe'nin kaybolmasıyla ilgili şüphe duyulan Mehmet Tunç hakkında şoke eden iddialar ortaya atıldı. İşte detaylar...

 Müge Anlı'nın programındaki Döndü Boztepe olayında tüyler ürperten iddia! 'Bıçaklamakla tehdit etti'

Döndü Boztepe'nin şüpheli kaybında şüphelerin odağındaki komşusu Mehmet Tunç, yayın sırasında bir iddiada bulundu. Döndü Boztepe'nin Mevlüt Eryılmaz isminde bir sevgilisinin olduğunu, bu kişiyle de onun gizlide bulunduğunu söyledi.

Müge Anlı'nın programındaki Döndü Boztepe olayında tüyler ürperten iddia! 'Bıçaklamakla tehdit etti' - Resim : 2

Müge Anlı'nın "Sen bu kişinin Döndü Boztepe olduğunu nereden anladın?" sorusuna yanıt veren Mevlüt Eryılmaz, "Benim tahminim öyle." dedi.

Döndü Boztepe'nin oğlu Uğur Boztepe ise "Annemin gençliğinde istemişler. Uygun görmemiş ailesi. Bu şahsa verilmemiş. Ondan dolayı böyle bir dedikodu çıktı. 'Acaba olabilir mi?' diye. Fadime'nin eşi yeni vefat etti. Belki kız kardeşini yalnız bırakmamak için ara ara geldiğini söylediler bana köyde." ifadelerini kullandı.

Müge Anlı'nın programındaki Döndü Boztepe olayında tüyler ürperten iddia! 'Bıçaklamakla tehdit etti' - Resim : 3

Müge Anlı ekibi, bu iddiada adı geçen Fadime Çoban ile bir araya geldi. Ona göre Mehmet Tunç yalan konuşuyor. Fadime Çoban, "İlk yalan konuştu. Önce 'Bayram sandım' dedi. Sonra 'Mevlüt sandım' dedi.

Mevlüt ağabeyime güvenirim, öyle bir şey yok" ifadelerini kullandı.

"BEN GENÇ KIZKEN BİR İLİŞKİLERİ OLMUŞ..."

'Mevlüt ağabeyinizin daha önce Döndü hanım ile bir gönül ilişkisi oldu mu?' sorusuna yanıt veren Fadime Çoban, şu ifadeleri kullandı:

"Ben genç kızken bir ilişkileri olmuş, benim aklım ermiyordu. Ağabeyim şimdi eşiyle Antalya'da mutlular. Hatta Antalya'daydı o kaybolduğunda… Kış vakti geldi 1 hafta 10 gün çıkamadık.

Sık sık köye gelmezdi. 10-20 günde bir hanımıyla gelirdi. Sonra giderlerdi. Ona akıl veren biri mi var? Ona kim para verirse onun için yalan söyler. Çok yalancıdır. Öyle bir kaçırma, alma, verme durumu hiç yok"

"EN BÜYÜK SIKINTISI ODUN ÇALMAKTI"

Fadime Çoban, Mevlüt Tunç'un kendi odunlarını da çaldığını, hatta ondan korktuğunu ve bu durumu da ağabeyi ile paylaştığını öne sürüyor.

Köylüleri Mehmet Tunç'un günlük yaşantı içinde genel olarak hali tavrı nasıldı? Bu soruya yanıt veren Fadime Hanım, "Birine kızdığında verdiği odunları almazdı. Muhatap olmazdı, konuşmazdı. En büyük sıkıntısı odun çalmaktı." dedi.

Söylediğine göre; en son gördüğünde Döndü Boztepe, şüphelerin odağındaki komşusundan dert yanmıştı. Fadime Hanım, "En son kaybolmadan 10 ya da 15 gün önce gördüm.

'Komşu nereden geliyorsun çok yorulmuşsun' dedi. Oğlu Uğur da vardı. 'Gel dinlen' dediler. Ben de dinlendim, oturduk muhabbet ettik.

'MEHMET, DÖNDÜ'YÜ BIÇAKLAMAKLA TEHDİT ETTİ'

Döndü, 'Komşum üzülme. Bak ben kaç senedir yalnızım. Başımıza hepimizin geliyor. Odunluktan çıktı 'Bu deli benim odunlarımı da senin odunlarını da bitirdi.

Müge Anlı'nın programındaki Döndü Boztepe olayında tüyler ürperten iddia! 'Bıçaklamakla tehdit etti' - Resim : 4

Ona 'Oğlum itme yeter bu adamlar geri gelir. En azından bunların binalarını yıkma' dedim. Bana 'Söylersen seni bıçaklarım' dedi" diye anlattı.

 

 

Müge Anlı'nın programındaki Döndü Boztepe olayında tüyler ürperten iddia! 'Bıçaklamakla tehdit etti' ile ilgili etiketler Müge Anlı İle Tatlı Sert
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.