Müge Anlı'nın programında bulunmuştu! Yine kaçtı...

16 Haziran'dan beri kayıp olan şizofreni hastası Songül Kaya’nın eşi bulunması Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurmuştu. Cuma günkü yayında bulunan Songül Kaya yine evden kaçtı.

Müge Anlı ve ekibi, faili meçhul cinayetler ve kayıplarla ilgili olayları aydınlatmaya devam ediyor. Geçtiğimiz cuma günü eşinin başvurusu 16 Haziran'dan beri kayıp olan şizofreni hastası Songül Kaya, vatandaşların yardımları ile Esenler'de bulunmuştu.

Songül Kaya, Emniyet Müdürlüğü ve Aile İçi Şiddet Merkezi’ndeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından evine gönderildi. Songül Kaya ayrıca eşinin kendisine şiddet uyguladığını öne sürerek uzaklaştırma kararı aldı. Programın bugünkü canlı yayında beklenmedik bir gelişme yaşandı.

Müge Anlı'nın programında bulunmuştu! Yine kaçtı...

Müge Anlı, uzaklaştırma kararı aldırdığı eşinin de katıldığı programda Songül Kaya’nın yine evden kaçtığını açıkladı. Anlı ve ekibinin yardımlarıyla bir otelde kalan eşi, Songül Kaya’nın bulunması için yine yardım istedi. Programa katılan görgü tanıkları Songül Kaya’yı yine Esenler’de dolaşırken gördüklerini söylediler. Fotoğrafını çeken bir görgü tanığı, Songül Kaya’nın kendisine eşinden şiddet gördüğü için evden kaçtığını söylediğini kaydetti.

Müge Anlı'nın programında bulunmuştu! Yine kaçtı... - Resim : 2

Songül Kaya'nın eşi iddiaların asılsız olduğunu eşinin hastalığı ile ilgili ilaç kullanmadığını o nedenle bu tür konuşmalar yaptığını söyledi. Songül Kaya'nın eşi daha sonra emniyet müdürlüğünden gelen haber üzerine eşinin bulunması için Esenler Kaymakamlığına dilekçe vermek için programdan ayrıldı.

Müge Anlı'nın programında bulunmuştu! Yine kaçtı... ile ilgili etiketler Müge Anlı İle Tatlı Sert kayıp 14 Temmuz Esenler Songül Kaya
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.