Müge Anlı’nın kocası kimdir? Müge Anlı kaç kez evlendi?

Müge Anlı’nın kocası kimdir ve Müge Anlı kaç kez evlendi sizler için derledik. Ünlü sunucu Müge Anlı ATV ekranlarında sunduğu Müge Anlı ile Tatlı Sert programını sunmaktadır. İşte, Müge Anlı’nın kocası...

Müge Anlı’nın kocası kimdir ve Müge Anlı kaç kez evlendi soruları gündem oldu. Ekranların sevilen ismi Müge Anlı yıllardır sunduğu Müge Anlı ve Tatlı Sert programı ile adını tüm Türkiye’ye duyurmayı başarmıştır. Gazeteci Müge Anlı’nın ailesi merak ediliyor.

Müge Anlı’nın kocası kimdir? Müge Anlı kaç kez evlendi?

Müge Anlı ile 1993 yılında evlenip 2008 yılında boşanmış olan Burhan Akdağ, 30 Ocak 1961 tarihinde dünyaya gelmiştir.

Müge Anlı ile evliliğinden Lidya isminde bir kızı bulunan Burhan Akdağ, 1983 yılında gazetecilik hayatına başlamıştır. Güneş Gazetesi ile gazeteciliğe başlayan Burhan Akdağ, Haftalık Şey Gazetesi oradan da Tan Gazetesi’ne geçmiştir. Daha sonra Sabah Gazetesi ve ardından Günaydın Gazetesi’ne gelmiştir. Foto Spor'da çalıştıktan sonra İlk Alem Dergisini çıkarmıştır. Ardından birçok kanalda çalışma hayatına devam etmiştir.

Müge Anlı’nın kocası kimdir? Müge Anlı kaç kez evlendi?

3 evlilik yapan Burhan Akdağ Müge Anlı’yla 2 kez evlenmiştir. 3 çocuğu var. İlk eşinden bir oğlu bir kızı bulunmaktadır. Oğlu Metehan Amerika'da inşaat mühendisi, kızı Aslıhan Türkiye’de müzik öğretmeni olarak çalışmaktadır. Müge Anlı'dan olan kızı Lidya da şu an okumaktadır.

Müge Anlı Burhan Akdağ ile ayrıldıktan sonra tekrar evlenmemiştir.

Müge Anlı’nın kocası kimdir? Müge Anlı kaç kez evlendi? ile ilgili etiketler Müge Anlı'nın kocası kimdir burhan akdağ
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.