Müge Anlı'nın gizemli gelinliğinin fiyatı dudak uçuklattı! 100 bin lira iddiası şaşırttı...

Cumartesi günü nikah kıyacak olan Müge Anlı’nın gelinliği merak edildi. Geçtiğimiz hafta başında Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evleneceğini duyuran Müge Anlı’nın herkesten sır gibi sakladığı gelinliğin fiyatı dudak uçuklattı.

ATV ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan ve Cuma günü sezon finali yaparak yaklaşık 2 aylık bir araya giren Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunucusu Müge Anlı, Cumartesi günü evleniyor. İstanbul Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile sade bir nikah töreninde evlenerek hayatını birleştirecek Anlı yeni bir hayatın kapılarını da sonuna kadar açmış oluyor.

Eski eşi Burhan Akdağ’dan ayrıldıktan sonra yeni bir aşka kapılarını kapatan Anlı’nın sürpriz bir şekilde Müge Anlı ile Tatlı Sert programında evleneceğini açıklaması gündeme damgasını vurmuştu. Düğün haberini canlı yayın esnasında hem stüdyodakiler hem de ekran başındakilerle paylaşan Anlı, müstakbel eşinin de Şinasi Yüzbaşıoğlu olduğunu duyurdu.

Müge Anlı'nın gizemli gelinliğinin fiyatı dudak uçuklattı! 100 bin lira iddiası şaşırttı...

Müstakbel damadın Şinasi Yüzbaşıoğlu olduğunu söyleyen Anlı’nın bu açıklamaları sonrasında damat adayı hakkında bilgi toplanmaya başlandı. Ve çok kısa bir süre içerisinde ise Yüzbaşıoğlu’nun İstanbul Asayiş Şube Müdürü olduğu ortaya çıktı.

Müge Anlı'nın gizemli gelinliğinin fiyatı dudak uçuklattı! 100 bin lira iddiası şaşırttı... - Resim : 2

25 Haziran Cumartesi günü nikah masasına oturacak olan Müge Anlı’nın herkesten sır gibi sakladığı gizemli gelinliğinin fiyatının ise 100 bin lira olduğu iddia edildi. Bu iddialar sonrasında dikkatler Anlı’ya çevrilirken henüz bir açıklama yapılmadı.

Sosyal medyada Anlı’nın fanları ise gelinliğin fiyatının çok pahalı olduğundan söz edildi.

Müge Anlı'nın gizemli gelinliğinin fiyatı dudak uçuklattı! 100 bin lira iddiası şaşırttı... ile ilgili etiketler Müge Anlı Şinasi Yüzbaşıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.