Müge Anlı Hüseyin Aslan'ın katilini arıyor!

Müge Anlı ile Tatlı Sert büyük bir hayran kitlesine sahip. Usta sunucu Müge Anlı'nın sunumuyla hafta içi her gün ATV ekranlarında canlı yayınlanan program milyonlar tarafından canlı izleniyor. Evinde televizyon başında olamayanlar ise internette Müge Anlı'yı canlı izlemenin yollarını arıyor. 21 Mart tarihli bugünkü programda ise inşaat işçisi Hüseyin Aslan'ın ölümünün iş kazası mı yoksa cinayet mi olduğu araştırılıyor. Müge Anlı'yı canlı izlemek isteyenler için canlı yayın linki haberimizde...

ATV ekranlarında saat 10:00'da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı canlı yayınlanıyor. 21 Mart tarihli bugünkü programda Hüseyin Aslan'ın ölümü araştırılırken şüpheli konumunda ise Adem Bey ve Emel Hanım bulunuyor. Müge Anlı'nın sunumuyla canlı yayınlanan programı canlı izlemek isteyen milyonlarca vatandaş bu heyecan dolu programı kaçırmak istemiyor. Müge Anlı 21 Mart tarihli canlı yayını için gerekli link haberimizde yer alıyor...

Müge Anlı Hüseyin Aslan'ın katilini arıyor!

MÜGE ANLI İLE TATLI SERT CANLI YAYINI İÇİN TIKLAYINIZ!

21 MART TARİHLİ MÜGE ANLI YAYININDA HANGİ KONU İŞLENİYOR?

Hüseyin Aslan Cinayeti

Müge Anlı'da yeni bir cinayet iddiası işlenmeye başladı. Bursa'da meydana gelen olayda Hüseyin Aslan isimli inşaat işçisinin yakın arkadaşı tarafından eşi için öldürüldüğünden şüpheleniyor.

Ailenin iddiaları bu yöndeyken, Hüseyin Aslan'ın eşi Emel Hanım tüm bu söylenenleri yalanlıyor ve kendisine iftira atıldığını öne sürüyor.

Aile Facebook ve WhatsApp üzerinden Emel Hanım'ın Adem Bey ile görüşmelerinin dökümünü alarak ikilinin Hüseyin Aslan'ın ölümünden önce konuşmaya başladıklarını iddia ediyor.

Adem Bey ise bunların gerçek olmadığını, Hüseyin'in ölümü ile hiçbir alakasının bulunmadığını ve Emel Hanım ile cenazede tanıştığını sonrasında ise yakınlaştıklarını ifade ediyor.

Emel Hanım'da yeni eşi Adem Bey ile aynı iddiaları öne sürerken, Hüseyin Aslan'ın akrabaları bu söylenenlere inanmıyor.

Emel ve Adem'in bir süredir ilişkisi olduğu hatta Hüseyin Aslan'ın cenazesi sırasında bile birbirleri ile kaçamak olarak mesajlaştıklarının görüldüğü öne sürülüyor.

Müge Anlı ve ekibi olayın aktörlerinin tamamını stüdyoya topladı ve olayın çözülmesi için uğraşıyor.

Telefondan mesajlaşmaları yakaladığını iddia eden Hüseyin Aslan'ın yeğeni, Emel Hanım'ı köşeye sıkıştırmak için sorularını arka arkaya sıralıyor.

Emel Hanım ortaya atılan iddiaların hepsine mantıklı bir açıklama yaparken Adem Bey'in sessiz ve tedirgin tavırları ise dikkat çekiyor.

Eşinin kaybının hemen ardından yakın arkadaşıyla evlenen ve bunu henüz Hüseyin Aslan hayattayken yaptığı düşünülen Emel Hanım ve Adem Bey'in bu cinayette parmakları olup olmadığı önümüzdeki bölümlerde aydınlatılmak için uğraşılacak.

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te Hüseyin Aslan cinayeti konusunda yeni gelişmeler yaşandığı taktirde detaylar haberimizde yer alacaktır.

"SABAH ABLA, AKŞAM AŞKIM!"

ATV ekranlarının sevilen programı Müge Anlı'da yeni bir konu işleniyor. İnşaatta kaynak ustası olarak çalışan Hüseyin Aslan, inşaatın üçüncü katından düşerek hayatını kaybetti.

Ancak Hüseyin Aslan'ın vefatının ardından, aynı inşaatta çalıştığı Adem'in Hüseyin Aslan'ın eşi Emel ile evlenmesi ve Aslan'ın ailesinin henüz Hüseyin Aslan ölmemişken de gizli gizli görüştükleri ve mesajlaştıklarını iddia etmesi akıllara cinayet şüphesini getirdi.

Hüseyin Aslan'ın en son Adem ile görülmesi ve ikilinin yan yana olduğu sırada Hüseyin'in düşerek ölmesi, Adem'in Emel ise birlikte olabilmek için Hüseyin'i aşağı atabilmiş olacağı düşünülüyor.

İskelenin demirinin piminin gevşemiş ve açılmış olmasından kaynaklı Hüseyin Aslan'ın kazara düştüğünü ve öldüğünü anlatan Adem bugün ise dün söylediklerinin yalan olduğunu ve gerçeğin başka olduğunu söylüyor.

Müge Anlı ve ekibinin ATV binasının önüne iskele kurarak Adem'den olayı canlandırmasını istemelerinin ardından Adem çelişkili açıklamalarda bulundu.

Adem dün Hüseyin Aslan'ın merdivenlerden çıktığı ve bir anlık baş dönmesi sonucu dengesini kaybederek aşağı düştüğünü söylemişti.

Şimdi ise Adem'in merdivenlerden değil iskeleye tırmanarak çıktığını ve tutunduğu korkuluğun kopması sonucu hayatını kaybettiğini söyledi.

Neden yalan söylediği ve polise neden yanlış ifade verdiğini soran Müge Anlı, Adem'den mantıklı bir yanıt alamadı.

Korktuğunu ve o anın psikolojisiyle öyle bir ifade verdiğini söyleyen Adem'in bu cinayette rolü olup olmadığı araştırılıyor.

Müge Anlı'da Hüseyin Aslan cinayetinde yeni gelişmeler yaşanması halinde detaylar haberimizde yer alacaktır.

MEVLÜT AHISKALI CANLI YAYINA BAĞLANDI

Hüseyin Aslan'ın hayatını kaybettiği gün Adem ile birlikte orada olan bir diğer kişi olan Mevlüt Ahıskalı canlı yayına bağlandı.

Olayı anlatan Mevlüt Ahıskalı, Adem'i yalancılıkla suçladı.

Adem ve Hüseyin Aslan'ı olayın gerçekleştiği inşaatın iskelesine birlikte tırmanırken gördüğünü söyleyen Mevlüt Ahıskalı, Hüseyin'in önden Adem'in arkasından yukarıya tırmandığını belirtti.

"Hüseyin Aslan, merdivene doğru gidiyordu, birden bire düştü. 6 yaşında çocuğu o iskeleye bırak, oradan düşmez. Mümkün değil" dedi.

MÜGE ANLI CANLI YAYININDA BÜYÜK KAVGA!

Müge Anlı'da bir süredir işlenen konulardan biri olan inşaat işçisi Hüseyin Aslan, şüpheli bir şekilde hayatını kaybetti.

Aslan'ın ölümünden kısa bir süre sonra eşi Emel ile evlenen Hüseyin Aslan'ın arkadaşı Adem'in, Hüseyin Aslan'ı öldürmüş olabileceği düşünülüyor.

Aslan'ın hayatını kaybettiği sırada yanında olan tek kişi olan Adem Bey'in, Emel Hanım ile birlikte olabilmek için bu cinayeti işlemiş olabileceği düşünülüyor.

Hüseyin Aslan'ın ailesi Emel ve Adem çiftini suçlarken, tüm akrabalar oldukça öfkeli.

Defalarca Adem ve Emel'in üzerine yürüyen akrabalar zorlukla sakinleştirilmişti.

Daha önce Müge Anlı'nın inşaattan düşen Hüseyin Aslan'ın ölüm anını aydınlatmak adına stüdyonun dışına kurdurduğu iskelede olay anını canlandıran Adem'in çelişkili ifadeleri kafaları karıştırmıştı.

Olay anına tanıklık eden bir başka görgü tanığı da aynı inşaatta çalışan ve Hüseyin Aslan ile Adem Bey'in arkadaşı olan Mevlüt Bey'de canlı yayına katıldı.

Mevlüt Bey'in de açıklamalarının ardından oklar yeniden Adem'in üzerine çevrildi.

Stüdyoda git gide gerilim artarken, Hüseyin Aslan'ın Adem'in üzerine yürümesi ile birlikte alevlenen olayın ardından bir başka akrabanın sinirlerine hakim olamayarak küfürler yağdırmaya başlaması üzerine ortalık karıştı.

Küfür eden akraba zorlukla sakinleştirilirken, Müge Anlı'nın talimatıyla stüdyodan dışarı çıkarıldı.

Hüseyin Aslan cinayetinde yeni gelişmeler yaşanması durumunda detaylar haberimizde yer alacaktır.

"KOCAMIN MEZARINI AÇIN"

Eşi öldükten sonra eşinin en yakın arkadaşıyla evlenen Emel Hanım, eşinin ailesi tarafından cinayette rol üstlenmekle suçlanıyor. Adem'i korumak için yalan söylediğini iddia eden ailenin bu sözlerinin ardından Emel Hanım, eski eşi Hüseyin Aslan'ın mezarının açılmasını istedi. Müge Anlı canlı yayınında...

21 MART ATV CANLI YAYINI İÇİN TIKLAYINIZ!

ATV CANLI YAYIN

Genç kuşağın çocukluk çağından beri gayet iyi bildiği, Türkiye’nin önde gelen kanallarından olan ATV, 12 Temmuz 1993 yılında test yayınına başlayarak kurulmuştur. Kanal, normal yayın hayatına ise birkaç ay sonra; 9 Eylül 1993 yılında başlamıştır. ATV’nin kurucusu Dinç Bilgin olsa da; günümüze gelinceye kadar sık sık el değiştirmiş ve çeşitli değişikliklere uğramıştır.

Aslına bakarsak; en başta ATV’nin kuruluşuna öncü olan üç grup vardı. Dinç Bilgin (Bilgin Grubu), Hüznü Özyeğin (Fiba) ve Mehmet Emin Karamehmet (Çukurova Grubu).. Bu üç oluşumun meydana getirdiği Satel adlı şirket ile ATV’nin kuruluşu gerçekleştirilmiştir. Fakat daha sonra Özyeğin; hisselerini iki ortağa devrederek ATV’den ayrıldı. Çünkü tüm zamanını ve enerjisini Finansbank’ın büyümesine vermek istiyordu. Böylece Satel grubunu Bilgin ve Çukurova olmak üzere iki grup yönetmeye başladı. İlerleyen zamanda bu iki grup arasında ortaya çıkan anlaşmazlıklar sonucunda Dinç Bilgin bir şekilde ATV’de kontrolü eline aldı, tüm isim haklarını Merkez Yayıncılık’a devretti ve kanal bu şekilde yayın hayatına devam etti.

2002 yılında ise kanal Ciner Grubu’na devredilmiş ve yayın hayatına bu şekilde devam etmiştir. 2007 yılında da Çalık Holding’in şirketlerinden biri olan Turkuvaz AŞ’ye satılmıştır. Sabah gazetesi ile sürekli aynı kaderi paylaşan ATV’nin bu gazeteyle aynı sahipleri olduğunu zaten hepimiz biliyoruz.

Diziler dışında ATV; “Kim Milyoner Olmak İster?”, “Müge Anlı ile Tatlı Sert”, “Nihat Hatipoğlu ile Dosta Doğru” gibi programlarla da izleyicisine hizmet etmiştir. Ayrıca son birkaç yıldır Ramazan ayında Nihar Hatipoğlu’nun iftar ve sahur programlarının yayınlanmasıyla da kanal değerini ve izlenme oranını epey arttırmıştır..:)

Yeni dizilerden ve programlardan arta kalan vakitlerde ise Adanalı, Alemin Kralı, Yahşi Cazibe ve Bugünün Saraylısı adlı dizilerin tekrar bölümleri yayınlanmaktadır.

Yayına başlamasından günümze kadar ATV’de toplam 270 cıvarında dizi yayınlanmıştır. (Bitirilen ve yarım kalanlar beraber) . 70’ten fazla da yarışma ve komedi programı da bu kanalda emek vermiştir.

2015 yılına geldiğimizde ATV; Turkuvaz Medya Grubu’nun himayesinde Türkiye, Azerbaycan, Avustralya, Romanya, ABD ve birçok Avrupa bölgesinde faaliyetlerine devam etmektedir. Genel merkezi Beşiktaş’tadır. ATV Avrupa, a Haber, a Spor, Minika çocuk, Minika Go gibi kanallarla farklı kitlelere hitaben de yayın yapmaktadır.

MÜGE ANLI KİMDİR?

Müge Anlı, 19 Aralık 1973 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Babası İhsan Anlı'dır.

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun oldu. Yüksek lisansını ise Kadir Has Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde hukuk üzerine yaptı.2008'de gazeteci Burhan Akdağ'dan boşandı. Bu evlilikten 1 kızı oldu.Televizyon hayatına ilk olarak magazin alanında başlayan Anlı, diğer bir magazinci Şenay Düdek'le Kanal D'de yaptığı Dobra Dobra adlı magazin üzerine sohbetlerin olduğu ve konukların ağırlandığı bir program yapmıştır. Bir sezon birlikte program yaptıktan sonra, aynı programa Düdek Cenk Eren'le FOX'ta, Anlı ise Pakize Suda'yla Kanal D'de devam etmiştir.Dobra Dobra'daki sunuculuk deneyimi ile magazinciliği bırakıp tam anlamıyla sunuculuğa geçti; atv'de yayınlanan kendine ait Müge Anlı ile Tatlı Sert adlı tartışma programını sunmaya başladı. Programda, kaybettiği yakınlarını arayan kişiler ağırlanmakta, işleyeni belli olmayan veya işleyenin hâlâ bulunamadığı cinayetler aydınlatılmaktadır.Tatlı Sert'in dışında, 2010 televizyon sezonunda, daha önceden Sinan Çetin yapmış olduğu Film Gibi adlı programla aynı formatta bir programı atv'de sundu.Müge Anlı ile Mektubunuz Var adlı programda, yaşadığı çeşitli olaylardan dolayı yakınlarıyla görüşemeyen, onları bulamayan kişiler konuk edildi.

Müge Anlı Hüseyin Aslan'ın katilini arıyor! ile ilgili etiketler Müge Anlı ATV Müge Anlı İle Tatlı Sert
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.