Müge Anlı'dan kadın cinayetleri hakkında flaş çıkış! Birçok takipçisi Anlı'yı fırçaladı!

Ünlü sunucu Müge Anlı Türkiye'de artan kadın cinayetleri hakkında konuştu. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma takipçilerinden yorum yağdı.

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının ünlü sunucusu Müge Anlı sosyal medyayı son zamanlar aktif olarak kullanmaya başladı. Kısa süre önce sezon finali yapan programı sonrası tatile çıkan ve orman yangınları dolayısıyla yangın bölgesinde görülen sunucu, artan kadın cinayetleri hakkında konuştu.

Programında birçok cinayet ve gizemli olayı ele alarak çözen Anlı, kadın cinayetleri hakkında yaptığı çıkışla tepki topladı. Birçok takipçisiyle bu kez ters düşen sunucuya sosyal medyadan yorum yağdı.

Müge Anlı ne zaman başlayacak? Kanal ve tarih açıklaması - Son Dakika Haber

Müge Anlı Bu Kez Tepki Topladı!

Anlı,, kadın cinayetleri hakkında şöyle konuştu: ""Siz de biraz kimlerle beraber olduğunuza bir bakın. Bakalım adamların kaşı gözü oynuyor mu? Adamın gözünden de anlarsın yani" dedi.

Takipçilerden Tepki Yedi!

Sunucunun yaptığı paylaşıma tepkiler ise gecikmedi.

Müge Anlı'dan kadın cinayetleri hakkında flaş çıkış! Birçok takipçisi Anlı'yı fırçaladı! - Resim : 2

Müge Anlı'dan kadın cinayetleri hakkında flaş çıkış! Birçok takipçisi Anlı'yı fırçaladı! - Resim : 3

 

Müge Anlı'dan kadın cinayetleri hakkında flaş çıkış! Birçok takipçisi Anlı'yı fırçaladı! ile ilgili etiketler Müge Anlı Kadın Cinayetleri
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.