Müge Anlı'dan halk oyunu performansı

Daha önce Folklor Kurumu'nun 53. yıl dönümünde Göç isimli oyunda sahneye çıkıp halk oyunu oynayan ve büyük bir beğeniyle izlenen Müge Anlı, halk oyunları oynadığı bir videosunu sosyal medya hesabından paylaştı.

Geçtiğimiz haftalarda Instagram'a hızlı bir giriş yapan ve kısa sürede 1,5 milyon takipçiye ulaşan Müge Anlı, paylaşım yapmaya devam ediyor. Daha önce de türkü söylediği anları paylaşan atv'nin başarılı sunucusu Müge Anlı, bu sefer halk oyunları oynadığı anları paylaştı. Ünlü ismin "Çok özledim" notuyla yayınladığı videoda kısa sürede 1 milyondan fazla izlendi.

Müge Anlı'dan halk oyunu performansı

Yıllardır atv ekranlarında büyük bir ilgiyle izlenen Müge Anlı, sevenlerinden gelen ısrara dayanamayıp bir Instagram hesabı açtı. Geçtiğimiz günlerde canlı yayında sevenlerinin desteğini beklediğini söyleyen Müge Anlı'nın takipçi sayısı dakikalar içinde 1 milyonu aştı. Yavaş yavaş paylaşımlar yapmaya devam eden Anlı, program dışındaki renkli hallerini sevenlerinin beğenisine sunuyor.


"PANDEMİDEN SONRA HALK OYUNLARINA DÖNECEĞİM"

Geçtiğimiz günlerde türkü söylediği anları yayınlayan Müge Anlı, bu sefer de pandemiden önce çekilen bir videosunu yayınladı. Halk oyunları oynadığı anları yayınlayan ünlü isim paylaşıma, "Gün #tbt günü değil ama... Pandemi sonrası yapılacaklar listemin en başında yine halk oyunlarına dönmek var. Çok özledim" notunu ekledi.

Müge Anlı'dan halk oyunu performansı ile ilgili etiketler Müge Anlı Instagram Sosyal Medya halk oyunları folklor

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.