Müge Anlı'daki Şiar Kılıç cinayetinin iddianamesi tamamlandı!

Müge Anlı'daki Şiar Kılıç cinayetinin iddianamesi tamamlandı! Anne Gülizar ve üvey baba Hami Kılıç tarafından işlenen cinayetin iddianamesi açıklandı. Otopsi sonuçunda adli tıp "Önce öldürüldü. Sonra yakıldı.” açıklamasında bulundu.

Müge Anlı'daki Şiar Kılıç cinayetinin iddianamesi tamamlandı! Şiar Kılıç’ın otopsisi açıklandı. Adli tıp “Önce öldürüldü. Sonra yakıldı.” açıklamasında bulundu. 9 yaşındaki Şiar Kılıç cinayetinde iddianame tamamlandı. İddianamede “Kasten öldürme ve istismar suçlaması” yapıldı. Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen davada otopsiden gelen rapor Müge Anlı’da yapılan iddiaları doğruladı.

Hami Bey Kasten öldürme , suçunu gizleme ve cinsel istismardan   yargılanacak. Gülizar,  Hami’nin annesi ve abisi “Öldürmeye iştirak ve suçu bildirmemekten” yargılanacak.

Müge Anlı'daki Şiar Kılıç cinayetinin iddianamesi tamamlandı!

Müge Anlı'daki Şiar Kılıç cinayetinin iddianamesi tamamlandı! ile ilgili etiketler Müge Anlı Şiar Kılıç Şiar Kılıç nasıl öldü Şiar Kılıç'ın otopsi sonucu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.