Müge Anlı’daki Mervenur Polat nasıl öldü?

Müge Anlı’da aranan Mervenur Polat nasıl öldü vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Şüpheli C.A’nın verdiği ifade ile acı gerçek ortaya çıktı. Müge Anlı’daki Mervenur Polat nasıl öldü detayları ile haberimizde.

Müge Anlı’daki Mervenur Polat’ın cesedinin bulunması ardından devam eden sorgular sonucu şüpheli C.A Mervenur Polat’ı nasıl öldürdüğünü ve neden öldürdüğünü açıkladı. Günlerdir merak edilen Müge Anlı’daki Mervenur Polat nasıl öldü sorusunun cevabı detayları ile haberimizde.

 Müge Anlı’daki Mervenur Polat nasıl öldü?

Vatandaşlar tarafından ihbar edilerek yakalanan şüphelilerin emniyetteki sorgusunda C.A., Mervenur Polat’ı öldürdüğünü itiraf ettiği bilinmekteydi. C.A., cesedin yerini söyledikten sonra olayı bütün detayları ile açıklamak zorunda kaldı. Olay günü Muratpaşa ilçesi Sinan Mahallesi'ndeki bir evde birlikte uyuşturucu aldığı Mervenur Polat ile aralarında tartışma çıktığını söyleyerek, C.A. tartışma sırasında eline geçirdiği iple genç kızı boğarak öldürdüğünü ifade ettiği öğrenildi.

Müge Anlı’daki Mervenur Polat nasıl öldü?

Mervenur’un cesedini babasının evine gönderdi

Olayın ardından C.A.'nın, dışardan ceset olduğu anlaşılmayacak şekilde Mervenur Polat'ın cesedini halı gibi folyoyla sardığını, koli bandıyla bağlayarak paket haline getirdikten sonra da motosikletli kurye olan arkadaşı S.G.’yi aradığı tespit edildi.

Kurye S.G.'nin ise Polat'ın cesedini motosiklet üzerinde bacaklarının arasına alıp halı gibi taşıdığı, bu şekilde C.A.'nın Güllük Caddesi'nde babasının oturduğu binanın çatı katındaki asansör dairesine götürüp bıraktığı ve son dört aydır orada olduğu belirlendi. S.G.'nin, ifadesinde, ceset taşıdığını bilmediğini söylediğini iddia etti.

Müge Anlı’daki Mervenur Polat nasıl öldü? ile ilgili etiketler Müge Anlı Mervenur Polat nasıl öldü kim öldürdü bulundu mu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.