Müge Anlı'daki Hasan Kiraz'a ne oldu?

Müge Anlı'daki Hasan Kiraz'a ne oldu merak ediliyor. Soruşturmanın açılmasından sekiz ay sonra operasyon ile gözaltına alınmalar başladı. 2014 yılında geçirdiği trafik kazası nedeni ile sağ tarafı felçli olan Hasan Kiraz 2017 yılında kayboldu. Kaybolmasının ardından bir ay sonra 231 bin TL sigorta parasına ne oldu detaylar haberimizde.

Tarladan eve dönmek için çıkmıştı ve üç yıldır izine rastlanmadı. Muğla'nın Dalaman ilçesinde ailesi ile yaşayan Hasan Kiraz 17 Mayıs 2017'de babası ile çalıştığı yerden eve gidiceğini söyleyerek ayrılmasının ardından bir daha görülmedi. Kaybolmasının ardından telefonunundan bazı yerlerde sinyal alınmasına rağmen bulunamadı. Trafik kazası sonucu psikiyatrik ve bedensel sıkıntılar yaşayan 23 yaşındaki Hasan Kiraz'a ne oldu? Trafik sigortasından alacağı 231 bin TL Hasan kaybolduktan bir ay sonra hesabına yatırıldıktan sonra çekilmiş. Çevredekiler bu para nedeni ile Hasan Kiraz'ın kardeşi Hüseyin Kiraz tarafından başına bir iş gelmiş olabileceğini düşünüyordu. 

Müge Anlı'daki Hasan Kiraz'a ne oldu?

Abi Hüseyin Kiraz Hasan Kiraz kaybolduktan bir ay sonra kardeşinin sim kartı eşinin üstüne olduğu için yeniden sim kartı çıkartıp, Hasan Kiraz'ın hesabından bir miktar para transferi yapmış. Hüseyin Kiraz "EFT sırasında banka ile kardeşim adına ben kouştum" dedi. Geride 191 bin TL kalmış olan hesaba bir daha girmediğini ve daha sonradan da hesabın boş olduğunu öğrenmiş.

Müge Anlı'da yayına katılan ve ismini vermek istemeyen bankacı bir ay kullanılmayan hesap tekrar kullanılmaya başlandığında banka tarafından aranıp onay isteniceğini söyledi. Sigorta danışmanı Süheyla Yılmaz bir süre sonra abi Hüseyin Kiraz'ın arayıp parayı kullanıp kullanamayacağını sormuş.

Müge Anlı'daki Hasan Kiraz'a ne oldu? - Resim : 2

Hüseyin Kiraz sigortacı Süheyla Yılmaz'ın tanıştırdığı bir kişinin Hasan Kiraz'ın hesabına girebilmesi için yardım teklif ettiğini ama kabul etmediğini söyledi. Daha sonradan tehdit yolu ile 20 bin TL aldığını, kısa bir süre sonrada Süheyla Yılmaz ile o kişinin tekrar gelip bir sigorta işi için tekrar 20 bin TL istediğini söyledi. Polis Hasan Kiraz'ın kayboluşu ardından 8 ay sonra açılan dava sonucu gözaltı operasyonu yaptı. Bugün Müge Anlı'nın canlı yayında Hasan Kiraz'ın kardeşi Hüyesin Kiraz'ı polis memurları göz altına aldı. Süheyla, Niyazi ve Hüseyin gözaltına alındı.Ardından Hüseyin Kiraz'ın eşi, annesi ve babası da göz altına alındı.

HASAN KİRAZ'I ABİSİ HÜSEYİN KİRAZ MI ÖLDÜRDÜ?

Hasan Kiraz'ın dedesi "Parayı Hasan kaybolmadan önce aldılar. Para Hasan'ın kaybolmasından bir hafta önce yatmıştı. İlk 270 bin TL olarak söyleniyordu. Torunumu arayan herkese düşman oldular." dedi. Hasan Kiraz'ın dedesi Müge Anlı'ya Hüseyin Kiraz'a kardeşi kaybolduğu saatlerde nerede olduğunu sormasını istedi.

Hasan Kiraz'ın babası Cemil Kiraz "18.30'a kadar benimleydi. Telefonuda yanındaydı." dedi. Müge Anlı'nın yaptığı araştırmaya göre telefonun son aldığı baz yeri 17.08 Dalaman'da son sinyal alınmış. Saat 18.30'da babasının yanında olan Hasan Kiraz nasıl 17.08'de Dalaman'da olabiliyor? Son konuştuğu kişi ise kardeşi Hüseyin Kiraz'mış.

Geriye kalan 191 bin TL çalındıktan sonra neden şikayetçi olmadı merak ediliyor. Sadece ifade verdiğini ama şikayetçi olmadığını söyledi. Müge Anlı'nın yaptığı araştırmaya göre Hüseyin Kiraz kardeşine eşini rahatsız ediyor diye dövüyormuş.

Yapılan bir çevirmede durdurulan Hüseyin Kiraz'ın altındaki araba bir süre sonra onun üstüne geçirilmiş. Hasan'ın telefonunun son sinyal alındığı yerde ve aynı zamanda araçtan sinyal alınmış.

Müge Anlı'daki Hasan Kiraz'a ne oldu? ile ilgili etiketler Hasan Kiraz kimdir ne oldu? nerede 231 bin liraya ne oldu para nerede oldu mu
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.