Müge Anlı'daki Gülsüm Çınar yasak ilişki yüzünden mi oldu?

Müge Anlı'daki Gülsüm Çınar yasak ilişki yüzünden mi oldu? Günlerdir Müge Anlı'nın araştırdığı bu kayıp davasında Gülsüm ninnenin neden kaybolduğu ve öldüğü merak ediliyor. Saat 12.30'da kayınvalidem kayıp diye izin almış olan Mustafa Avcı'nın eşi Ayşe Avcı ben annemin kaybolduğunu saat 18.00 civarı öğrendiğini söylemesi herkesi şok etti.

Müge Anlı'daki Gülsüm Çınar yasak ilişki yüzünden mi oldu? 4 Yıldır kayıp olan Gülsüm Çınar'ın kızları bugün Müge Anlı programına katıldı. Ganime Eralp, Ayşe Avcı ve Türkan Şeker canlı yayında yüz yüze geldi. Yayına katılan Türkan Hanım Sacide ve Mustav Avcı'nın ilişkisi hakkında "kızımın kardeşimin kocası ile birlikte olmasına asla izin vermedim" dedi. Sacide Şeker Gülsüm Çınar'a ne olduğunu biliyor mu?

Sacide Şeker "Burdaki kimsenin geçmişi temiz değil benim üstüme gelmesinler" dedi. Müge Anlı oğlunun burnu kanadı diye eniştesi Mustafa Avcı'yı arayan Sacide Şeker ile Mustfa Avcı'nın ilişkisinin önceden başladığını düşünüyor.

Müge Anlı'daki Gülsüm Çınar yasak ilişki yüzünden mi oldu?

Sacide Şeker'in Mustafa Avcı ile ilişkisi "Annemin kaybolmasından 3-4 gün önce başlamıştı" diye iddiada bulunan Ayşe Avcı Sacide Şeker'den şüpheleniyor.

Mustafa Avcı'nın yayına kaltılmayıp hakkında konuşulan bu iddialar kendisinin cevap vermemesi şüphe çekiyor. Saat 12.30'da kayınvalidem kayıp diye izin almış olan Mustafa Avcı'nın eşi Ayşe Avcı ben annemin kaybolduğunu saat 18.00 civarı öğrendiğini söyledi. Akılları karıştıran bu durumda Müge Anlı Mustafa Avcı'nın nasıl o saatte kaybolduğunu bildiğini araştırıyor.

Ganime Eralp'ın ben eve girdiğimde bir adam vardı. "Eğer o kişi Mustafa Avcı olsaydı beni susturmak isteyebilirdi." dedi.

Müge Anlı'daki Gülsüm Çınar yasak ilişki yüzünden mi oldu? ile ilgili etiketler 7 Eylül Müge Anlı ATV Müge Anlı'da neler oldu Gülsüm Çınar neden öldü Yasak ilişki yüzünden mi Gülsüm Çınar
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.