Müge Anlı'daki Anıl Çelikten kimdir? Kaç yaşında?

Müge Anlı'daki Anıl Çelikten kimdir? Kaç yaşında? Müge Anlı programına annesi ile birlikte kayıp ablası Duygu Çelikten'i bulmak için katılan Anıl Çelikten bir anda olayın şüphelilerinden biri oldu. Peki Müge Anlı'daki Anıl Çelikten kimdir? Kaç yaşında?

Müge Anlı'daki Anıl Çelikten kimdir? Kaç yaşında? Bir hafta önce ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı programına kayıp ablası Duygu Çelikten'i aramak için katılan Anıl Çelikten'i sizler için araştırdık.

ANIL ÇELİKTEN KİMDİR?

Müge Anlı programında Duygu Çelikten'in kaybolması ardından annesi ile birlikte ablasının nerede olduğunu aramak için çıkmıştır.  Ablasının kayboluşundan firari komşuları Veli Ünver'den şüphelendiklerini söylemişti. 

Veli Ünver'in eşi Ceylan Ünver ve Duygu Çelikten'in eski eşi Serkan Bey'in söylediği iddialara göre Anıl Çelikten'in ablasının ölümünde şüpheli olarak gözükmesine yol açtı. 

Anıl Çelikten eski eniştesi ile arasında husumet nedeniyle evini 3 kez bastığını, pencerelerini kırdığını iddia etti. Son gelişinde sarhoş olması nedeniyle Serkan Bey'in kendi silahı ile kendisini vurduğunu ve bu iddiaların hiç birini kabul etmediğini açıkladı.

Müge Anlı'daki Anıl Çelikten kimdir? Kaç yaşında?

 

Müge Anlı'daki Anıl Çelikten kimdir? Kaç yaşında? ile ilgili etiketler Müge Anlı ATV Duygu Çelikten Anıl Çelikten kimdir kaç yaşında ne yapmış
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.