Müge Anlı'daki Aleyna Çakır'ın şüpheli ölümü! Cinayet mi? İntihar mı?

Müge Anlı'daki Aleyna Çakır'ın şüpheli ölümü! Cinayet mi? Kısa süre önce evinde ölü bulunan Aleyna Çakır'ın ölümü hakkında ortaya çıkan bir video sayesinde tekrar araştırılmaya başlandı. Dövülüp bayıtıldığı bir video paylaşan eski sevgilisinin Aleyna'yı sürekli tehdit ettiği öğrebildi.

Müge Anlı'daki Aleyna Çakır'ın şüpheli ölümü! Cinayet mi? Kısa süre öncesinde evinde ölü bulunan sosyal medyada Aleyna Çakır olarak bilinen 21 yaşındaki kızın ölümünde bir şüphe ortaya çıktı. Sosyal medyada 2 ay öncesinde birlikte yaşadığı arkadaşı tarafından dövülüp baygın haldeyken öyle yapılmaz böyle yapılır diye canlı yayına geçmesi Aleyna Çakır'ın ölümünde şüphe uyandırdı. Ailesinin en başından beri bizim kızımız intihar etmezdi demesi ile Aleyna Çakır'ın bedeni otopsiye alındı.

"ÖLMEK ÜZEREYKEN ASILDIĞI YÖNÜNDE BULGULAR VAR"

Otopsi Sonucu bornozun kemerine asılı halde bulunan Aleyna'nın tırnaklarının arasında bir erkeğe ait DNA örneği çıktı. Sevgilisinin böyle bir şey yapmış olabiliceğinin şüphesi güçlendi. Uğradığı darp karşısında bilinçi kapalı bir şekilde asıldığı olasılığından şüpheleniyor. O topsi raporuna göre "Asılmayla net öldüğünü söyleyemeyiz" asalıp intihar süsü verelim  denmiş olabilir.

Müge Anlı'daki Aleyna Çakır'ın şüpheli ölümü! Cinayet mi? İntihar mı?

"Ümitcan, Aleyna'ya hesap sorucağını söyledi"

Yayına bağlanıp ismini vermeyen bir izleyici Aleyna'nın yakın arkadaşının actığı canlı yayın açtıktan sonra Aleyna'nın panik olup Ümitcan'dan endişelendiğini söyledi. Ümitcan'da daha sonradan canlı yayının altına sana bunun hesabını sorucam diye yorum yapmış.

Ümitcan'ın sosyal medyada yaptığı silahlı paylaşımları olay yarattı. Büyün bu gelişmelerin üstüne polis Ümitcan tehdidi ile ilgili harekete geçti.

Müge Anlı'daki Aleyna Çakır'ın şüpheli ölümü! Cinayet mi? İntihar mı? ile ilgili etiketler Müge Anlı 8 Eylül aleyna çakır neden öldü neler öldü intihar mı cinayet mi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.