Müge Anlı'da Yeşim Yağcı gözaltında! Yeşim Yağcı kimdir?

Müge Anlı’da bir son dakika Yeşim Yağcı gelişmesi yaşanıyor. Müge Anlı’da 130 bin lirayı çaldığı iddia edilen Yeşim Yağcı’nın gözaltına alındığı belirtildi. Yeşim Yağcı olayı nedir? Yeşim Yağcı kimdir? İşte detaylar…

Müge Anlı’da günlerdir konuşulan Yeşim Yağcı olayında bir son dakika gelişmesi yaşandı. Kayseri’de yaşayan Hatice Kahraman ve Metin Kahraman, son olarak Müge Anlı’nın programına konuk oldu. Hatice Kahraman eşi Metin Kahraman’ın eve getirdiği Yeşim Yağcı’nın 25 yıllık birikimleri olan 130 bin lirayı çaldığı iddia edilen Yeşim Yağcı bugün emniyete ifade vermeye gittikten sonra polis tarafından gözaltına alındı.

Müge Anlı’nın ekibi ile konuşan Yeşim Yağcı’nın daha sonra Uşak’ta İl Emniyet Müdürlüğü’nde gece saatlerinde gözaltına alındığı ifade edildi. Bu sabah itibari ile Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü’ne götürülerek ifadesinin alınmaya devam edeceği kaydedildi.

YEŞİM YAĞCI KİMDİR?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında geçen hafta gündeme gelen Kayseri’de 130 bin TL’nin çalındığı iddiaları bugün de tartışılmaya devam ediyor. Bugün yayınlanan programda Metin Kahraman’ın evine getirdiği ve 130 bin TL’lik ziynet eşyalarını çaldığı iddia edilen Yeşim Yağcı’nın görüntüleri yayınlandı.

YEŞİM YAĞCI OLAYI NEDİR?

Müge Anlı’ya çıkan 6 yıllık evli olan 75 yaşındaki Metin Kahraman ile 51 yaşındaki Hatice Kahraman gündem oldu. 75 yaşındaki Metin Kahraman, 26 yaşındaki Yeşim Yağcı’yı eve getirdi. Eve getirdiği kadını yeğeni ile evlendirmeyi düşünen Metin Kahraman 25 yıllık birikimi olan 130 bin lirasını kaptırdı.

 

Müge Anlı'da Yeşim Yağcı gözaltında! Yeşim Yağcı kimdir? ile ilgili etiketler Müge Anlı Yeşim Yağcı
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.