Müge Anlı'daki Duygu Çelikten neden ve nasıl öldürüldü?

Müge Anlı'daki Duygu Çelikten neden ve nasıl öldürüldü? Şüpheli komşu Veli'nin karısı Ceylan Ünder ve Veli Ünder'in annesi bugün Müge Anlı'nın canlı yayınına konuk oldu. Firari sevgili Veli'nin karısı ise Duygu Çeklikten'in ağabeyini suçluyor. Duygu'nun eski eşi canlı yayında şok açıklamalar yaptı. Müge Anlı'daki Duygu Çelikten neden ve nasıl öldürüldü?

Müge Anlı'daki Duygu Çelikten neden ve nasıl öldürüldü?  Firari sevgili Veli'nin karısı ise Duygu Çeklikten'in ağabeyini suçluyor. Veli'nin onun üstüne kuma olarak getirdiğini ama iyi geçindiklerini söyledi. "Annesi, Duygu'yu da eşimi de tehdit etmişti" dedi.

Ceylan Ünver yayında "Kocam öldürseydi arayıp bana söylerdi"dedi. Yayında 16 gündür kocasına ulaşamadığını söyleyen Ceylan Ünver canlı veya diri haber almak istiyor.

Müge Anlı'da şok gelişme! Duygu Çelikten neden ve nasıl öldürüldü?

Yayını arayan ve ismini vermek istemeyen bir seyirci Duygu'nun ölümünden ailesini sorumlu tuttu. Duygu'ya yeterince sahip çıkmadıklarını iddia etti. "Duygu'nun önceki eşini de 20 gün önce ayağından vurdular. Kendi öz dayısının oğlunu da vurduttular." dedi. "Duygu'nun ilk eşi şu anda evde yaralı" gibi iddialarda bulunan kişinin iddialarını Duygu Çelikten'in ailesi reddetti. Duygu'nun babası Veli'nin eşini aramamasını olayın üstünü örtmek için olduğunu iddia etti. Duygu'nun babası Ceylan'ın herşeyi bildiğini iddia etti. Müge Anlı Duygu Çelikten'in ölü bulunduğu andaki halinin ayrıntılarını anlattı. Bulunduğu yerde gömülmeden bırakılan Duygu'nun cinayetindeki sırrı öğrenmek için Ceylan Hanım'a bildiği bir şey varsa söylemesini rica etti. "Veli, yeni eşini vurdu diye duydum" dedi.

"Veli, kadınları uyuşturucu işinde kullanıyor"

Ceylan Ünver yayından Veli'nin hayatında "Duygu'dan başka bir kadın vardı." dedi.

Başka biri yayına bağlanıp Veli'nin onun kız kardeşi ile evleniceğini söyleyip kandırıp evine uyuşturucu madde koyduğunu iddia etti. Aynı zamanda Ceylan'ında kocasının nerde olduğunu ve bütün bunlardan haberi olduğunu düşünüyormuş. "Veli, kadınları uyuşturucu işinde kullanıyor" dedi.

Duygu Çelikten'in ilk eşi Serkan Bey canlı yayına bağlanıp "Eski eşimin kardeşi beni silahla vurdu. Anıl beni silahla bacağımdan vurdu. Ordaki herkes yalan söylüyor. Eşimi birşey bildiği için öldürdüler. Duygu'yu para karşılığında Veli'ye sattı" dedi.

Duygu'nun tehdit ile Veli'nin yanında durduğunu iddia etti. Anıl beni Veli'den para alarak vurulduğunu söyledi. "Duygu'yu annesi 50 bin lira karşılığında verdi" diye iddiada bulundu.

AHMET ÜNDER KARDEŞİNİN SON DURUMU İÇİN ANIL'I SUÇLUYOR!

Ahmet Ünder konuştu. Duygu' nun ailesinin kızını para karşılığında gönderdiğini iddia etti. Kardeşinin de Anıl tarafından öldürüldüğünü düşündüğünü iddia etti.

Cenazenin toğrğa veriliceği anda canlı yayına bağlanan Anıl Çelikten yalan söylediklerini onu suçladıkları söyledi. Serkan Bey'in onu 3 kez rahartsız ettiğini en sonuncusunda ise alkollü olduğundan kendi kendisine sıktığını söyledi. Ben karıya kıza sataşmıycağını ve Serkan'ı vurmuş olsaydı da çıkar delikanlı gibi söylerdim dedi.  

Müge Anlı'daki Duygu Çelikten neden ve nasıl öldürüldü? ile ilgili etiketler Müge Anlı Duygu Çelikten neden oldu nasıl öldü Veli Ünver bugün ne oldu 22 Eylül 2020
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.