Müge Anlı'da şok dakikalar!

Müge Anlı'da şok dakikalar! Müge Anlı'nın programına katılan anne Fatma Bilgin kızını 6 aydır arıyordu. Müge Anlı'dan yardım istedikten birkaç gün sonra engelli kızını kaçıran Mikail Bey ve kızı Sinem Esma yayına bağlandı.

Müge Anlı'da 6 aydır aranan kayıp Sinem Esma bulundu. Anne Fatma Bilgin kızının bulunduğunu canlı yayında öğrendi. Sinem Esma canlı yayında Ağrı'ya nasıl gittiğini anlattı.

Yaşı küçük olduğu için otobüs bileti alamayan Sinem Esma yolda gördüğü bir tıra binip Ağrı'ya gitmiş. Annesi Fatma Bilgin bu duyduklarına inanmayarak doğruları söylemesini istedi. Kızın kaçtığı Mikail Bey, anne Fatma Bilgin'in kızı saçından tutup götürdüğünü söyledi.

Yaşı onsekizden küçük olduğu için polis karakoluna haber verildi. Müge Anlı Sinem Esma'ya polisle evine dönmesi için çağrıda bulundu. Bu çağrıya tamam dönücem diyen engelli Sinem Esma canlı yayında babası ile konuştu.

Müge Anlı'da şok dakikalar!

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.