Müge Anlı'da Sıla Uysal'ın kuzeninden tecavüz itirafı

Müge Anlı'da Sıla Uysal'ın kuzeni sonunda tecavüz ettiğini itiraf etti. 13 yaşında iken kuzenine cinsel saldırıda bulunan Sergen Uysal savcılık tarafından alınan ifadesinde suçunu itiraf etti. Müge Anlı'da aranan Sıla Uysal'a ne olduğu merak ediliyor.

Müge Anlı'da Sıla Uysal'ın kuzeni gözaltına alınması ardından savcılık tarafından ifadesi alındı. Sıla Uysal’ın 25 yaşındaki kuzeni Sergen Uysal tarafından 13 yaşında iken cinsel istismar davasında tutuksuz yargılanan Sergen Uysal Sıla Uysal'ı kaçırma iddiası ile gözaltına alınmıştı. Müge Anlı’nın programına çıkan Güler Uysal 8 gündür kayıp olan kızı Sıla Uysal’ı arıyordu.

Müge Anlı'da Sıla Uysal'ın kuzeninden tecavüz itirafı

Savcı Sorgusunda İtiraf Geldi

Şüpheli Sergen Uysal’ın göz altına alınması ardından polis merkezine giderek teslim olan Sıla Uysal şüpheleri üzerine çekti. Sergen Uysal gözaltında alındıktan sonra ifade esnasında zorla konuşturularak Sıla Uysal’a 13 yaşında iken tecavüz ettiğini kabul ettiği açıklandı.

Müge Anlı'da Sıla Uysal'ın kuzeninden tecavüz itirafı

Sergen Uysal gece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 15 yaşındaki Sıla Uysal ise ailesinin yanına dönmek istemediği için sosyal hizmetler yurduna gönderildi. Cinsel saldırı ve alı koyma suçları ile yaklaşık olarak 17 senelik bir hapis cezası verilmesi bekleniyor.

Gözü yaşlı aile Müge Anlı'ya teşekkür ederek kızlarını bulduğu için çok mutlu olduğunu söyledi. 

Müge Anlı'da Sıla Uysal'ın kuzeninden tecavüz itirafı ile ilgili etiketler Müge Anlı Sıla Uysal Güler Uysal Sergen Uysal olayı nedir ne oldu?
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.