Müge Anlı’da Sezen Ünlü olayı nedir? Sezen Ünlü neden öldü?

Müge Anlı’nın programına konuk olan Sezen Ünlü’nün babası kızının toprağa vermenin acısını yaşadı. 17 yaşındaki Sezen Ünlü’nün vahşi ölümü sosyal medyada büyük yankı topladı. Sizler için Sezen Ünlü olayı nedir detayları haberimizde.

Bugün Müge Anlı’nın programına konuk olan Sezen Ünlü’nün acılı babası 17 yaşındaki kızı Sezen Ünlü’yü elleri ile toprağa verdi. İzmir’de gerçekleşen bu acı olayda 5 aylık hamile 17 yaşındaki Sezen Ünlü’nün ölümü Müge Anlı’nın programında gündem oldu. Peki, Müge Anlı’da Sezen Ünlü olayı nedir?

Sezen Ünlü olayı nedir? Sezen Ünlü’ye ne oldu?

İzmir yaşamakta olan 17 yaşındaki 5 aylık hamile genç kız Sezen Ünlü, Anıl Yolum tarafından 16 bıçak darbesiyle öldürülmüştür. Sezen Ünlü’nün tecavüze uğradığı için okulu bıraktıktan sonra dini nikahla evlendiği eşi 24 yaşındaki Anıl Yolum tarafından 16 yerinden bıçaklandı.

Müge Anlı’da Sezen Ünlü olayı nedir? Sezen Ünlü neden öldü?

Daha önceden de Sezen Ünlü’ye şiddet uyguladığı bilinmekte olan Anıl Yolum tutuklanmamıştır. Geçtiğimiz hafta sonu saat 23.00'te Konak ilçesinde metruk bir evde Sezen Ünlü, bir süredir ayrı olduğu Anıl Yolum ile konuşmak için bir araya gelmişti. Aralarında çıkan tartışma kısa sürede için kavgaya dönüşerek büyümüştür. Anıl Yolum, yanında getirdiği bıçakla genç kızı 16 yerinden bıçaklayarak öldürmüştür.

Hastaneye kaldırılmasına rağmen talihsiz kız ve karnındaki 5 aylık bebeği burada doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamamıştır. Anıl Yolum ise olaydan sonra polise giderek teslim olmuştur. Anıl Yolum'un emniyetteki ifadesinde, Ünlü ile 2 aydır sorun yaşadıkları, sosyal medyaya gelen bir mesaj nedeniyle tartıştıklarını ve cinayeti bu nedenle işlediğini açıklamıştır. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen Anıl Yolum çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştır.

Müge Anlı’da Sezen Ünlü olayı nedir? Sezen Ünlü neden öldü?

Acılı baba 17 yaşındaki kızının gözlerini onu isteği üzerine bağışladı.

Müge Anlı’da Sezen Ünlü olayı nedir? Sezen Ünlü neden öldü? ile ilgili etiketler Müge Anlı sezen ünlü olayı nedir neden oldu babası
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.