Müge Anlı’da Sevgi Kıranlı olayı nedir? Davut Kıranlı intihar mı etti?

Müge Anlı’nın araştırdığı Sevgi Kıranlı olayı nedir merak ediliyor. Davut Kıranlı’nın başvurusu üzerine 3 aydır kayıp olan eşi Sevgi Kıranlı bulunmuştu. Stüdyoda yaşanan olaylardan sonra Sevgi Kıranlı olayı nedir, Davut Kıranlı intihar mı etti sizler için araştırdık.

Müge Anlı’da gündem olan Sevgi Kıranlı olayı yüzenden eşi Davut Kıranlı intihar etti iddiaları gündem oldu. Sevgi Kıranlı’nın eşi Davut Kıranlı, son olarak 12 Şubat günü Müge Anlı'nın programına katılmıştı. Karısının işe aldığı şoförü tarafından kaçırıldığını ve eşini geri istediğini söyleyerek Müge Anlı’dan Sevgi Kıranlı’yı bulması için yardım istiyordu. Ancak programa katılan Sevgi Kıranlı ve şoför Muammer Cambaz birbirlerine aşık olduklarını ifade ettiler. Bu gelişmenin ardından büyük hayal kırıklığı yaşamış olan Davut Kıranlı'ya ne olduğu merak ediliyor.

Sevgi Kıranlı Olayı Nedir?

Sevgi Kıranlı’nın eşi Davut Kıranlı, Müge Anlı'ya katılarak 3 aydır eşi Sevgi Kıranlı'dan haber alamadığını ve büyü yapılarak kaçırıldığını iddia etmişti. Davut Kıranlı'nın ardından, Sevgi'yi kaçırdığı iddia edilen Muammer Cambaz'ın eşi onlar hakkında bildiklerini açıkladı.

Müge Anlı’da Sevgi Kıranlı olayı nedir? Davut Kıranlı intihar mı etti?

Karısını hala çok sevdiğini söyleyen eş Davut Kıranlı, 35 yaşlarındaki şoförleri Muammer Cambaz’ın karısına büyü yaparak kaçırdığını iddia etmişti. Eşi ile arasındaki aşkın büyük olduğunu fakat Muammer Cambaz’ın onların evine kül dökerek büyü yaptığını iddia etti.  

Müge Anlı yayında kısa süre sonra Sevgi Kıranlı ve Muammer Cambaz'ı bulduğunu açıklamıştı. Ancak Sevgi Kıranlı, kendi rızası ile Muammer ile kaçtığını ve ona çok aşık olduğunu söyleyerek dönmeyeceğini belirtti. Davut Kıranlı ise onsuz yaşayamayacağını söyledi fakat duyduklarının ardından eşinden boşanacağını da canlı yayında açıklamıştı.

Davut Kıranlı öldü mü?

Çok sevdiği karısı Sevgi Kıranlı'ya 'Güzelim' şeklinde hitap eden Davut Kıranlı, onsuz yaşayamayacağını birçok kez yayın esnasında söylemişti. Tüm çabalarına rağmen Sevgi Kıranlı eşine geri dönmeyeceğini söyledi. Müge Anlı'nın geçtiğimiz Cuma yayımlanan son bölümünün Youtube'dan silinmiş olması dikkatlerden kaçmadı ve vatandaşların aklına, ''Davut Kıranlı öldü mü, intihar mı etti?'' sorusunu getirdi. Kıranlı'nın bir araç önüne atlayarak intihar ettiği iddia edildi. Müge Anlı canlı yayında bütün bu iddiaları yalanladı. Davut Kıranlı'nın kızları ile birlikte iyi olduğunu söyledi. 

 

Müge Anlı’da Sevgi Kıranlı olayı nedir? Davut Kıranlı intihar mı etti? ile ilgili etiketler Müge Anlı Sevgi Kıranlı Davut Kıranlı ne oldu?
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.