Müge Anlı’da Selda Grosse ve Tunç Boztepe olayı nedir?

Müge Anlı’da Selda Grosse ve Tunç Boztepe olayı nedir gündem oldu. 9 yıl önce Müge Anlı'da araştırılmaya başlanan olayda Selda Grosse ve Tunç Boztepe gittikleri göl evinden geri dönemediler. Müge Anlı’da Selda Grosse ve Tunç Boztepe olayı nedir detayları haberimizde.

Bugün Nevşehir'in Avanos ilçesinde 9 yıl önce kaybolan Selda Grosse ve Tunç Boztepe olayında sıcak gelişme yaşanmakta. Müge Anlı’nın programında 2013 yılında araştırılmaya  başlanan olay cesetler bulunamadığı için sonuçlanamamıştı. Zamanla bulunan yeni kanıtlar ile devam edilen davada 9 yıl sonra ceset arayışı tekrar başladı.

Müge Anlı bugünkü canlı yayınında göldeki araba arayışında eğer arana bulunursa cesetlerinde bulunacağını ve suçluya ulaşmanın daha kolay olacağını söyledi.

Müge Anlı’da Selda Grosse ve Tunç Boztepe olayı nedir?

Müge Anlı’da Selda Grosse ve Tunç Boztepe olayı nedir?

Nevşehir'in Avanos ilçesinde 9 yıl önce kaybolan Selda Grosse ve Tunç Boztepe’nin cesetleri aranmakta. Nevşehir Emniyet Müdürlüğünden edindiğimiz bilgilere göre Eylül 2016 tarihinde Selda Grosse nin olduğu iddia edilen nüfus cüzdanı bulunmuştu. Bunun üzerine Mersin'den özel Balık adamlar getirilerek arama çalışması başlatılmıştı. Özellikle suların çekilmesiyle bu alanda yapılan aramalardan bir sonuç elde edilememiştir.

Selda Grosse ye ait olduğu iddia edilen nüfus cüzdanı laboratuara gönderilerek inceleme yapılmıştı. Avanos Derinöz mevkiinde bulunan bağevlerinde 2 Ağustos 2102 tarihinde akşam ailece yaptıkları pikniğin ardından arabalarıyla birlikte kaybolan ve o günden bugüne aradan geçen 9 yılı aşkın süredir bir haber alınamayan Tunç Boztepe ve Selda Grosle'nin dosyası ''Müge Anlı ile Tatlı Sert'' programında yıllar içerisinde tekrar tekrar açılmıştı.

 Kayıplar Boztepe ve Grosle’nin dosyasının yeniden açılmasına ise geçtiğimiz günlerde yaşanan bir gelişme yol açması ile 9 yıl sonra gölde araba arama çalışmaları başlatıldı. 9 yıldır yaşadığına dair hiçbir iz olmayan Selda Grosle ve Tunç Boztepe’ye ne oldu merak edilmekte.

Müge Anlı’da Selda Grosse ve Tunç Boztepe olayı nedir? ile ilgili etiketler Müge Anlı Selda Grosle Tunç Boztepe kimdir ne oldu? olayı nedir
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.