Müge Anlı'da sahte gelin mağdurları sıraya girdi

atv ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert'te ekrana gelen sahte gelin vakasında mağdurlara yenileri eklendi. İki kez dolandırılan ve sahte gelinlere 100 bin lirasını kaptıran 25 yaşındaki Halil Kurt ile annesinden sonra, 85 yaşındaki adam da bu tuzağa düştü.

İki kez dolandırılan ve sahte gelinlere 100 bin lirasını kaptıran 25 yaşındaki Halil Kurt ve annesi programa katılarak Müge Anlı'dan yardım istedi. Mutlu bir yuva kurmak isteyen genç adam ikinci kez dolandırılınca hayatının şokunu yaşandı. Genç adamın daha önce de sahte gelinlere para kaptırdığı ortaya çıktı.

SAHTE GELİNLERE 100 BİN LİRA KAPTIRDI

Son denemesinde sahte geline 60 bin lira kaptıran Kurt'un 3 yıl önce de başından benzer bir olay geçitği öğrenildi. Yine evlilik hayali kuran genç adam yıllarca önce ise 40 bin lira dolandırıldığı ortaya çıktı. Sahte gelinlere toplam 100 bin lira kaptıran Kurt, hala çektiği kredilerin taksidini ödemeye çalıştığını söyledi.

Müge Anlı'da sahte gelin mağdurları sıraya girdi

Oğlunun evlendirmek isteyen anne ise bu olaylar sonrasında büyük bir şok yaşandı. Müge Anlı canlı yayınına katılan anne ve oğlu yardım çağrısında bulundu. Sahte gelinlere 100 bin lira kaptıran Halil Kurt, hem parasını hem de kendisini dolandıran sahte gelinlerin ceza almasını istedi.

Müge Anlı'da sahte gelin mağdurları sıraya girdi - Resim : 2

MAĞDURLAR ÇOĞALIYOR

Sahte gelin mağdurlarına yenileri eklendi. 85 yaşındaki adam da sahte gelin tuzağına düştü. Canlı yayına bağlanan 85 yaşındaki Sabri Amca başından geçenleri anlattı:

"Fatma'yı beğenmedim, o da başka birini önerdi. Sonra Raziye ile tanıştım. Evlendik, sonra 40 gün benimle kaldı. Daha sonra altın kolye ve küpe aldım. Daha sonra kendi yaşadığı evi boşaltmaya gitti, bir daha da geri dönmedi. 45 bin lira da Güler ile evlenmek için verdim. Üçü de birbirini tanıyor."

 

Müge Anlı'da sahte gelin mağdurları sıraya girdi ile ilgili etiketler Müge Anlı Müge Anlı İle Tatlı Sert sahte gelin
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.