Müge Anlı'da mucize gerçekleşti!

Müge Anlı'da mucizevi anlar yaşandı. 28 Ağustos günü yayında gerçekleşen bu olay bütün herkesi şaşırttı. 25 yıl önce kaybolan Selçuk Memiş 6 yaşında evden gezmek için çıkıp geri dönememişti...

Müge Anlı'da mucize gerçekleşenti! Bu mucizevi olayda tüyler diken diken oldu. 11 Eylül 1995'de evde canı sıkılan 6 yaşındaki Selçuk Memiş sokağa çıkmış ama geri dönmemiş. En son zeytinburnu'nda polisler tarafından bulunan Selçuk Memiş'in ailesi aranıp bulunamayınca devlet korumasına alınıp yuvaya verildi. 25 yıl sonra ailesini hala bulmak isteyen Selçuk Memiş Müge Anlı'ya başvurdu.

Müge Anlı'da mucize gerçekleşti!

Müge Anlı'nın canlı yayında yaptığı çağrı ile farklı illerden ve İstanbul'dan geri dönüşler oldu. Canlı yayında bağlanan bir kişi Selçuk Bey'in için "o bizim çocuğumuz" diyip ağladı. Annesi'nin bakmayıp verdiği Selçuk annesi diye ona bakan Gönül Hanım'ı hatırlıyordu. 25 yıl sonra Müge Anlı'nın programında birbirlerini buldu. Bu duygusal anda Selçuk Memiş "Çok mutluyum" deyip göz yaşlarına boğuldu. Ailesinin bunca yıldır kaçırıldığını düşündüğü Selçuk Memiş gezmeye çıktığı sokaktan geri dönmemiş.

 

Müge Anlı'da mucize gerçekleşti! - Resim : 2

Taksi atlayıp hemen gelen Amca Gülali Memiş canlı yayında hasret giderdi. Ailesi tarafından başka bir aileye bakılsın diye verilmiş olan Selçuk Memiş'in amcası Gülali Memiş bir tanıdığının ona haber vermesiyle yeğeni olduğunu anlayıp Müge anlıya geldi. Yayına Selçuk Memiş'in öz annesini de bağlayan Müge Anlı Selçuk Memiş'e annesi ile ilk kez konuşmasını sağladı. Bu duygusal anlarda "hayatta kaldık işte" diyen Selçuk Memiş ile herkes duygusal anlar yaşadı. İddiaya göre öz annesi'nin kandırılıp çocuğu ondan alınıp evlatlık verilmiş.

 

Müge Anlı'da mucize gerçekleşti! ile ilgili etiketler Müge Anlı 28 Ağustos Selçuk Memiş ailesini buldu mu kim
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.