Müge Anlı’da kayıp Mert Çetin’e ne oldu?

Müge Anlı’nın programına çıkan İlknur Çetin 15 yaşındaki kayıp kardeşi Mert Çetin’i arıyor. Eve girdiği görülen ama bir daha çıkmayan Mert Çetin’e ne oldu Müge Anlı araştırıyor. Abisi tarafından dövüldüğü bilinen Mert’in başına ne geldi merak ediliyor.

Müge Anlı’da aranan Mert Çetin’e ne oldu merak ediliyor. Daha 15 yaşında olan Mert Çetin’in ablası İlknur Çetin Müge Anlı’dan yardım istedi. Kendisi karantinada olduğu için kardeşinin başına ne geldiğini bilmeyen abla bir buçuk aydır kayıp olan kardeşini aramakta.

Mert Çetin’e ne oldu?

Yayına katılan Konya Karatay'dan katılan abla İlknur Çetin kardeşi Mert Çetin’in ortadan kaybolduğu gün dedesi, babaannesi ve diğer abisi ile aynı evde olduğunu iddia etti. Bir buçuk ay önce ortadan kaybolan Mert Çetin’e o günden beri ulaşılamamakta.

Müge Anlı’da kayıp Mert Çetin’e ne oldu?

İddialara göre o akşam evde bir kavga çıktığı bilinmektedir Abi Onur Çetin kardeşi Mert Çetin’i dövdüğü ve bu esnada Mert Çetin’in başına bir iş gelmiş olabileceği düşünülmektedir. Sabah kalktıklarında babaanne, dede ve Mert Çetin’in abisi Onur Çetin’in Mert’i evde bulamadıkları iddia ediliyor.

Müge Anlı’da kayıp Mert Çetin’e ne oldu?

Bu iddiaların üstüne dede ve babaannenin polise neden gitmedikleri ise ayrı şüphe uyandırmaktadır. Daha sonradan abla İlknur Çetin tarafından yapılan kayıp ihbarının ardından henüz bir sonuç bulunamadı. Aile üyelerinin birbirinden şüphelendiği olayda Mert Çetin'e ne olduğu araştırılıyor.

Müge Anlı’da kayıp Mert Çetin’e ne oldu? ile ilgili etiketler Müge Anlı Mert Çetin bugün ne oldu ne oldu? oldu mu olayı nedir
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.