Müge Anlı'da kan donduran cinayet itirafı!

Ekranların sevilen programı Müge Anlı İle Tatlı Sert büyük bir heyecan ve gizemle devam ediyor. Anlı'nın detaylarını ortaya çıkardığı Ayşe Altuntaş'ın cinayetine dair öğrenilenler adeta kan dondurdu.

ATV ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Müge Anlı'nın programında 18 Temmuz 2019 günü Gaziosmanpaşa'daki evinden çıkan ve kayıp olarak aranan Ayşe Altuntaş'ın hem sevgilisi hemde kuzeni olan Mehmet Taşdelen tarafından canice öldürüldüğü ortaya çıktı.

Cinayeti itiraf eden Mehmet Taşdelen, Ayşe Altuntaş'ın cesedinin yerinin gösterdi. Cinayetin detayları ise dehşete düşürdü.

İŞTE OLAYLARIN PERDE ARKASI

Müge Anlı'da kan donduran cinayet itirafı!

Yaklaşık bir senedir kayıp olarak aranan Ayşe Altuntaş ormanlık alanda cinsel ilişkiye girdiğini söyleyen kuzeni ve sevgilisi olan Mehmet Taşdelen tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Uzun bir süre hakkındaki iddiaları reddeden Mehmet Taşdelen’den cinayeti itiraf etti. İşte Ayşe Altuntaş cinayetinin detayları...

Müge Anlı'da kan donduran cinayet itirafı! - Resim : 2

Sorgusunun 3. gününde 4 çocuk annesi sevgilisi Ayşe Altuntaş'ı öldürüp gömdüğünü itiraf etti Mehmet Taşdelen.

Müge Anlı'da kan donduran cinayet itirafı! - Resim : 3

Cinayetin işlendiği yere polisler ile giden Mehmet Taşdelen yıllardır ilişki yaşadığı kuzenini nereye gömdüğünü gösterdi.

Müge Anlı'da kan donduran cinayet itirafı! - Resim : 4

Verdiği ifade her şeyi itiraf eden Taşdelen cinayetinde nasıl işlediğini anlattı. Taşdelen, piknik yaptığı sırada Ayşe Altuntaş ile aralarında tartışma yaşandığını ve bu tartışmadan sonra yanındaki silahla bir el ateş ederek talihsiz kadını öldürdüğünü itiraf etti. Mehmet Taşdelen Ayşe Altuntaş'ı daha sonra defineciler tarafından kazılan kuyuya yüzü koyu gömdüğümü söyledi. Mehmet Taşdelen ise Emniyetteki sorgusundan sonra mahkemeye sevk edildi. Taşdelen mahkeme tarafından adam öldürmek suçundan tutuklanarak Metris Cezaevine gönderildi.

Müge Anlı'da kan donduran cinayet itirafı! - Resim : 5

 

 

 

Müge Anlı'da kan donduran cinayet itirafı! ile ilgili etiketler Müge Anlı İle Tatlı Sert Müge Anlı cinayet itiraf
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.