Müge Anlı'da İranlı Marjan olayı nedir? İranlı Marjan'a ne oldu?

Müge Anlı'da İranlı Marjan olayı nedir, İranlı Marjan'a ne oldu merak ediliyor. 30 yaşındaki İranlı Marjan'a 4 gündür ulaşamayan annesi Maryam Ahadi Müge Anlı'dan yardım istedi. Peki Müge Anlı'da İranlı Marjan olayı nedir, İranlı Marjan'a ne oldu detaylar haberimizde.

30 yaşındaki İranlı Marjan’a 4 gündür ulaşılamıyor. En son erkek arkadaşına sesli mesaj attıktan sonra ortadan kaybolan kadın nerede merak ediliyor. Gözü yaşlı anne kızı Marjan’ın bulunması için Müge Anlı’dan yardım istedi.

En son Etiler’de görülen İranlı Marjan erkek arkadaşının evine giderken ona birkaç dakika içinde orda olacağını söylemesi ve daha sonrada telefonundan sinyal alınamaması akıllarda İranlı Marjan’a ne olduğu sorularını getirdi.

Müge Anlı'da İranlı Marjan olayı nedir? İranlı Marjan'a ne oldu?

Marjan’ın kuyumcusu Sadullah Bey sevgilisinin Cumartesi günü onu arayıp Marjan’ın nerede olduğunu sorduğunu söyledi.

Görüşmeye gittiği kişilerden pek hoşlanmadığını söylediğini söyleyen sevgilisi onu bulmak için elinden gelen her şeyi yaptığını söyledi. İranlı Marjan’ın tanımadıkları bir kadın ile konuştuğu bilinmekte.

Müge Anlı'da İranlı Marjan olayı nedir? İranlı Marjan'a ne oldu?

Yayında gerçekleşen bir sıcak gelişmede yayına bağlanan biri kamera kayıtlarında da olduğu söylenen İranlı Marjan 12 Şubat Cuma günü akşam saatlerine doğru üç kişi tarafından bir araca zorla bindirilerek kaçırıldığını söyledi. Görgü tanıkları araçta 1 kadın iki erkek görüldüğü söylendi.

 

Müge Anlı'da İranlı Marjan olayı nedir? İranlı Marjan'a ne oldu? ile ilgili etiketler Müge Anlı İranlı Marjan ne oldu? oldu mu olayı nedir
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.