Müge Anlı’da Hülya Avşar "Sayın Cumhurbaşkanımız bizim dualarımızla orada"

Müge Anlı'nın programında 15 yaşındaki kızı Helen Avşar'ı aramakta olan Hülya Avşar mutluluğunu anlattı. Çok teşekkür ettiği Cumhurbaşkanı Erdoğan sayesinde kızını dünyaya getirdiğini anlattı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına geçtiğimiz gün katılarak 15 yaşındaki kızı Helen Avşar’ı aradığını söyleyen gözü yaşlı anne Hülya Avşar'ın çocuğu İstanbul Çocuk Şubesi tarafından birkaç saat içinde bulundu. Amcasının 17 yaşındaki oğlu tarafından kaçırılmıştı.

Annesine karşı gelerek amcasının oğlu ile evlenmek isteyen 15 yaşındaki Helen Avşar dün yayın esnasında polisler tarafından 17 yaşındaki amcasının oğlu ile birlikte bulundu. Ardından polis merkezine götürülen kız annesi ile konuştuktan sonra eve dönmeyeceğini ve yurda gitmeye karar verdiği açıklandı.

Müge Anlı

Kızı Cumhurbaşkanı Erdoğan sayesinde dünyaya geldi!

Anne Hülya Avşar zor bir yaşamı olduğunu kendisinin genç yaşta hamile kalması ardından ailesi tarafından sahip çıkılmadığını anlattı. Çocuğunun babasının da yardım etmediği Hülya Avşar bir arkadaşının aracılığı ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yardımı sayesinde özel bir hastanede kızı Helen’i dünyaya getirdiğini söyledi.  "Bizim dualarımız ile orada" diyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tekrar teşekkür etti. 

Müge Anlı

Durumu olmayan 32 yaşındaki Hülya Avşar çevresindekilerin Müge Anlı’ya 15 yaşındaki kızını aramak için çıkması nedeni ile kınandığını söyledi. Onu kınamamaları için açıklama yapan Hülya Avşar sadece kızının kendi yaşadıklarını yaşamamasını istediğini söyledi. Müge Anlı Sayın Cumhurbaşkanına Hülya Avşar'ın kızının psikolojik yardımı için seslendi. 

 

Müge Anlı’da Hülya Avşar "Sayın Cumhurbaşkanımız bizim dualarımızla orada" ile ilgili etiketler Müge Anlı Hülya Avşar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ne oldu?
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.