Müge Anlı’da herkes şok oldu! Filiz Akyüz’ün can verdiği patlamanın itfaiyecisi konuştu!

Müge Anlı’da herkes şok oldu! Filiz Akyüz’ün can verdiği patlamanın itfaiyecisi konuştu! Tüp gazın patlaması ile can veren 25 yaşındaki Filiz Akyüz'ün evine itfaiyecilerden Muharrem Demircioğlu konuştu. Olayın seyrini değiştiren röportajın detayları haberimizde.

Müge Anlı’da herkes şok oldu! Filiz Akyüz’ün can verdiği patlamanın itfaiyecisi konuştu! Müge Anlı’nın programında araştırdığı Filiz Akyüz’ün şüpheli ölümünde Muharrem Demirçioğlu Filiz Akyüz’ün hayatını kaybettiği patlamayı söndürmek için gelen itfaiye erlerinden biriymiş. Müge Anlı’ya röportaj veren Muharrem Demirçioğlu geldiğinde “Tüp gazın dedantörünü ben çıkardım” dedi.

Patlamaya müdahale eden itfaiyeci içeri girdiğimde “Gaz sızıntısı devam ediyordu” ve “Tüp gazın dedantörü takılıydı” Tüp gaz’dan sızıntısı sesi duyduğunu ve açma kapa kolunun çalışmadığını söyledi. Bunun üzerine kontrol edip kendisinin dedantörü çıkardığını söyledi.

Bu zamana kadar dedantörü kendisinin çıkardığını söyleyen Özkan Akyüz neden yalan söylüyordu? Olayın seyrine göre konuşan Özkan Akyüz ne saklıyor? Filiz Akyüz'ün iş arkadaşlarından birinin eşinden duyduğu iddiaya göre onunla aynı yerde çalışan Özkan Bey için "Özkan gece izin alıp evi kontrole gidiyordu" dedi. 

Müge Anlı’da herkes şok oldu! Filiz Akyüz’ün can verdiği patlamanın itfaiyecisi konuştu!

Müge Anlı’da herkes şok oldu! Filiz Akyüz’ün can verdiği patlamanın itfaiyecisi konuştu! ile ilgili etiketler Müge Anlı ATV Filiz Akyüz neden oldu cinayet mi kim öldürdü ne oldu? müge anlı canlı izle
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.