Müge Anlı’da Güldane Biçer’e ne oldu?

10 yıldır kayıp olan Güldane Biçer’e ne oldu merak ediliyor. Abla Melek Kurt Müge Anlı’dan yardım istedi. Eşinin kardeşi ile arasında bir ilişki olduğu iddia edilmekte olan Güldane Biçer’in akıbeti merak ediliyor. Müge Anlı’da Güldane Biçer’e ne oldu detaylar haberimizde.

Müge Anlı’da Güldane Biçer’e ne oldu sorusu gündem oldu. Müge Anlı’nın programına çıkarak 10 yıldır kayıp olan Güldane Biçer’e ne oldu merak eden ablası Melek Kurt yardım istedi. Şiddet gördüğü iddia edilen Güldane Biçer’in aynı zamanda eşinin kardeşi ile de ilişkisi olduğu iddia edildi.

Üç çocuk annesi Güldane Biçer’in annesi ise bazen Güldane’nin eşinden şiddet gördüğünü söyledi. Osman Biçer’in kuzeni İlayda Biçer yayına bağlanarak kuzeninin öyle şeyler yapmayacağını söyledi. Melek Kurt ise “Ablamın asla telefonu yoktu” dedi. Bu sözlerin üzerine abla Melek Kurt bazen ev sahibinden telefon ettiğini söyledi.

Müge Anlı’da Güldane Biçer’e ne oldu?

Ablası Melek Kurt “Çok saf bir kadındı, aklını çeldiler” dediler. Okuma yazması olmayan Güldane Biçer’i bulmak için yaptığı araştırmada 2011 yılından beri herhangi bir kaydı bulunmadığını öğrenmişler.

Müge Anlı’da Güldane Biçer’e ne oldu?

Yayına bağlanan kayıp Güldane Biçer'in kayınpederi Dilaver Biçer "Oğlum bir karıncayı bile incitmez, oğlum karısını dövmedi" dedi. Bu durum üzerine Güldane Biçer'e ait olan 3 tane darap raporu olduğu öğrenildi. 

Kayınpeder Dilaver Biçer'in "Oğlum Osman, yengesiyle evlendi" dedi. Diğer oğlunun ilacını 15 gündür almadığı için intihar ettiğini söyleyen Dilaver Bey oğlu Osman Biçer'i koruduğu düşünülüyor. 

Yayına bağlanan komşular ise Güldane Biçer'in iddia edildiği gibi bir okuma yazması olmadığını söyledi. 

Bütün bu araştırmaların ardında polisin sorgusu sırasında eşi Güldane Biçer'i öldürüp gömdüğünü itiraf eden Osman Biçer tutuklanarak cezaevine nakledildi.

Müge Anlı’da Güldane Biçer’e ne oldu? ile ilgili etiketler Müge Anlı Güldane Biçer ne oldu? oldu mu kayıp mı
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.