Müge Anlı'da gelinen son nokta mide bulandırdı! Canlı yayında herkes kıpkırmızı oldu! Kanınız donacak!

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında canlı yayına katılan kadının itirafları kan dondurdu. Salondaki herkesin yüzlerini kızartan mide bulandırıcı detaylar akılları durdurdu.

Müge Anlı'nın canlı yayınına katılan Fatma isminde bir kadın 2017 yılında kardeşini kaybettiğini açıkladı. Anlı'nın anlamadığını söylediği olayları tek tek sıralayan Fatma, kan donduran detayları daha sonra açıkladı.

Sevgilisi Cemal'in kardeşini öldürdüğünü söyleyen Fatma, kardeşinin para yüzünden öldürüldüğünü de ekledi. İşte salondaki herkesin ve Müge Anlı'nın yüzlerini kzıartacak detaylar bundan sonra çıkmaya başladı.

Müge Anlı'da gelinen son nokta mide bulandırdı! Canlı yayında herkes kıpkırmızı oldu! Kanınız donacak!

Sevgilisi Cemal'in ciinayeti nasıl işlediğini anlatan Fatma, "Etrafta komşular yoktu. Kardeşimi öldürdükten sorna çiçekli pijamalarımı giydirdi. Ve onu banyoya sakladı. Kokmasın diye her gün cenazeyi yıkayan sevgilisi, odayı da oda parfümü ile yıkıyordu."

Bir süre sonra kardeşinin cesedenin olmadığını fark eden Fatma, kendisinin evde olmadığı bir anda kardeşini halıya sarıp gömdüğünü de itiraf etti.

Müge Anlı'da gelinen son nokta mide bulandırdı! Canlı yayında herkes kıpkırmızı oldu! Kanınız donacak! - Resim : 2

Müge Anlı'dan yardım isteyen Fatma Hanım, kaçarak kurtulduğunu sözlerine ekledi. Müge Anlı ve ekibi ise olayı soruşturmaya hemen başladı.

Müge Anlı'da gelinen son nokta mide bulandırdı! Canlı yayında herkes kıpkırmızı oldu! Kanınız donacak! ile ilgili etiketler Müge Anlı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.