Müge Anlı'da canlı yayında mide bulandıran kadın pazarlığı! Bipsiz konuşmalar basına sızdı!

ATV'nin en çok izlenen gündüz kuşağı programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, Lütfiye Gündüz cinayetinin detayları ile devam ediyor. Lütfiye Gündüz ve eşi Duran Bey'in yaşadıklarına Nurullah da dahil oldu. Canlı yayında mide bulandıran kadın pazarlığı yapıldı. Küfürlerin ve hakaretlerin havada uçuştuğu programda Müge Anlı bile yaşadıkları karşısında şok oldu.

Kanlı cinayetlerin, kayıp ve kaçırılmaların ifşa olduğu program Müge Anlı ile Tatlı Sert bu kez canlı yayında yapılan kadın pazarlığı muhabbeti ile milyonların midesini bulandırdı. Başarılı sunucu Müge Anlı bile duydukları karşısında elini ağzını götürdü. Mart ve Mayıs aylarında işlenen Lütfiye Gündüz cinayeti ile ilgili bipsiz konuşmalar basına sızdı.

Müge Anlı bugün yok mu neden yok Müge Anlı bitti mi? - Internet Haber

2013 yılında bir anda ortadan kaybolan eşi Lütfiye Gündüz'ğn akıbeti için Müge Anlı'ya başvuran Duran Bey, eşinin Nurullah isminde bir sevgilisi olduğunu iddia etti. Bunun sonrasında kendisine yöneltilen suçlamalar karşısında programa bağlanan Nurullah ise, "Benim Lütfiye ile abla kardeş ilişkim vardı" diyerek suçlamaları reddetti.

Atv ile Müge Anlı canlı yayın izle ekranı: 7 Ekim 2021 Müge Anlı yeni bölüm  canlı

Öte yandan Lütfiye Gündüz'ün fuhuşa karıştığı iddia edildi. Bu iddiayı doğrulamak isteyen başarılı sunucu Müge Anlı ise Duran Bey'e böyle bir şeyin olup olmadığını sordu. Duran Bey,"Engel olamıyordum" deyince Nurullah, "Sen nasıl adamsın, karına sahip çıkamıyorsun" diyerek ortamın iyice alevlenmesine yol açtı.

İşte bu kadın pazarlığı ve küfürlü konuşmalar bipsiz bir şekilde basına sızdı. Dakikalarca birbilerine küfür be hakaret eden taraflar milyonları ekran başında şoka soktu. Mide bulandıran konuşmalar sonrası Müge Anlı'nın elini ağzına götürerek mide bulantısı yaşadığını gösterdi.

 

 

 

Müge Anlı'da canlı yayında mide bulandıran kadın pazarlığı! Bipsiz konuşmalar basına sızdı! ile ilgili etiketler Müge Anlı Müge Anlı İle Tatlı Sert lütfiye gündüz
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.