Müge Anlı’da Ayten Sevim olayı nedir? Ayten Sevim’i eşi mi öldürdü?

Müge Anlı’da Ayten Sevim olayı araştırılıyor. 62 yaşındaki Ayten Sevim’in ani ölümü ardından babasından şüphe duyan kızları Müge Anlı’dan yardım istedi. Müge Anlı’da Ayten Sevim olayı nedir detaylar haberimizde.

Müge Anlı’da Ayten Sevim olayı araştırılmaya devam ediyor. Birkaç gün önce Müge Anlı’nın programına çıkarak annelerinin ölümündeki şüpheyi araştıran iki kız kardeş 62 yaşındaki Ayten Sevim’in ölüm nedeni araştırılıyor. Müge Anlı’da Ayten Sevim olayı nedir, Ayten Sevim neden öldü detaylar haberimizde.

Müge Anlı’da Ayten Sevim olayı nedir?

Çanakkale’de gerçekleşen olayda  62 yaşındaki kadının şüpheli ölümü araştırılıyor. Eşi ile aynı evde yaşamakta olan Ayten Sevim eşi Mürettin Sevim'in iddiasına göre sabaha karşı tavukları beslemek için dışarı çıkarken düşerek yaralanmıştır. Eşi onu arabasına atarak hastaneye götürmüş fakat Ayten Sevim hayatını kaybetmiştir.

Müge Anlı’da Ayten Sevim olayı nedir? Ayten Sevim’i eşi mi öldürdü?

İki kızı da babasının bir süredir bir kadın ile mesajlaştığını ve annelerine şiddet uyguladığını söyledi. Başka bir kadın ile konuştuğunu kabul eden Mürettin Sevim, Ayten Sevim’i öldürmediğini iddia etti. Ayten Sevim’in gizli bir birikimi olduğunu ölmeden önce öğrenmesi ise olayı daha da şüpheli kılmıştır.

Ayten Sevim ve Mürettin Sevim’in banyosunda bulunan kanlı peçeteler ise şüpheleri daha da çoğalttı. Mürettin Sevim’in iddiasına göre bir gün önce ayağını duşa kabine çarparak kanattığını iddia etti. Fakat iki gün boyunca o banyonun hiç kullanılmayarak peçetelerin olduğu yerde kalması ise araştırılmakta.

Müge Anlı’da Ayten Sevim olayı nedir? Ayten Sevim’i eşi mi öldürdü? ile ilgili etiketler Müge Anlı Ayten Sevim olayı nedir neden oldu Mürettin Sevim
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.