Müge Anlı'da aranan Hülya Avşar'ın kızı 15 yaşındaki Helen nerede?

Müge Anlı'da aranan Hülya Avşar'ın kızı 15 yaşındaki Helen nerede sorusu gündem oldu. Anne Hülya Avşar Müge Anlı'dan yardım istedi. Kızı Helen Avşar'ın 17 yaşındaki amcasının oğlu tarafından kaçırıldığını iddia etti.

Hülya Avşar’ın 15 yaşındaki kızı Helen Avşar nişanlandığı kuzeni tarafından kaçırıldığı iddia edildi. 17 yaşındaki amca oğlu tarafından daha önce iki kez kaçırılan Helen Avşar’ın tekrardan aynı kişi tarafından kaçırıldığı düşünülmekte.

Müge Anlı’ya katılan gözü yaşlı anne kızının bulunmasını ve eve dönmesini istiyor. Olay günü kızının kaçmaması için evin kapısını kitledi. Marketten dönen anne Hülya Avşar evin kapısının paramparça edildiğini gördü. Evde kızını bulamayan anne Müge Anlı’nın programına çıktı.

Müge Anlı

Daha önceden kaçırılmış olan Helen Avşar’ı eve geri getirmek için uğraşan anne eve dönsün diye nişan yaptığını söyledi. Eve getirdikten sonra daha küçük olduğunu evlendirmeyeceğini söyleyen Hülya Avşar’ın kızı tekrar kaçırıldı. Kaçıran çocuğun hırsız olduğunu iddia eden anne aynı zamanda madde bağımlısı olduğunu da iddia etti.

Müge Anlı'da aranan Hülya Avşar'ın kızı 15 yaşındaki Helen nerede?

Yayına bağlanan İsmail Günden oğlunun bu kızı zorla kaçırmadığını söyledi. Annesinin de madde bağımlısı olduğunu iddia etti.  Müge Anlı ile arası gerilen İsmail Günden telefonu kapattı. Yayına tekrar bağlanan amca "Yarın kızı bulup getiririm" dedi. 

Müge Anlı'da aranan Hülya Avşar'ın kızı 15 yaşındaki Helen nerede? ile ilgili etiketler Müge Anlı Hülya Avşar Helen Avşar ne oldu? nerede
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.