Müge Anlı'da aranan Gülcay Ekinci'ye ne oldu?

Müge Anlı'da aranan Gülay Ekinci'ye ne oldu vatandaşlar tarafından merka ediliyor. 2 Şubat Salı günü Müge Anlı'nın programında aranan Gülcay Ekinci 14 yıldır kayıp. Damatından şüphelenen anne Fadime Ekinci kızına ne olduğunu bulmak istiyor. Müge Anlı'da aranan Gülcay Ekinci'ye ne olduğu hakkında detaylı bilgi haberimizde.

14 yıldır kayıp olan Gülcay Ekinci 26 yaşında en son Kayseri’de görülmüş. 3 kız kardeşlerin ortancası Gülcay aynı zamanda Sibel diye bilinmektedir. Yaşadığı nişan sırasında nişanlısının, küçük kız kardeşini beğenip onun ile kaçıp gittiğini öğrenmiş. 14 yaşındaki kızkardeşi Gülçin’i daha güzel olduğu için, 21 yaşındaki nişanlısı Gülcay’a tercih edip kaçtı.

Büyük ablasına Gülcay hakkında “Eski nişanlısı olan eniştesi ona ev tuttu” diye açıklama yaptı. Bir çocuğu bulunan 26 yaşındaki Gülcan 14 yıldır nerede merak ediliyor. Annesi Fadime Ekinci Müge Anlı’nın programına çıkarak yardım istedi. Kayseri de yaşarken annesi Antalya’ya yaşamak için gitmesi sırasında kızını en büyük ablasına bırakıp Ankara’ya tedavi olmaya gideceğini söyleyerek çıkıp gitmiş. Bir hafta komşularında kaldığı bilinen Gülcay daha sonra eniştesi tarafından dövülerek götürüldüğü biliniyor. Bu olayın ardından haber alınamayan Gülcay yanına hiçbir eşyasını alamadan ortadan yok olduğu bilinmekte.

Müge Anlı

Damat Müge Anlı’nın yayınına bağlanarak “Sadece iki gün nişanlı kaldık” diye açıklama yaptı. Daha sonra Gülcay’ı alıp içmeye götürdüğü ve dövüp götürdüğü iddialarını yalanlamıştır. Evlendikten sonra 5 yıl boyunca ailesi ile görüşmediğini söyledi. “Baldızımı alıp götürdüğüm doğru değil” diyen damat Müge Hanım’ı kendisini rencide ettiğini söyleyerek kızmıştır. Bu olay üstüne sinirlenen Müge Anlı buna rencide olmaya hakkının olmadığını nişanlandığı kızın kardeşini alıp kaçmasının hiç ahlaki bir durum olmadığını söyledi.

Yayına bağlanan Elif Hanım Mehmet  Bey'in iddia ettiği Gülcay'ın onun evinde kalmadığını ve Gülcay'ın annesine iftira atmamasını söyledi.

Müge Anlı'da aranan Gülcay Ekinci'ye ne oldu? ile ilgili etiketler Müge Anlı Bugün neler oldu Gülcay Ekinci Sibel Ekinci
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.