Müge Anlı’da aranan Arzu Aygün’ün cesedi bulundu!

42 gündür kayıp olan ve Müge Anlı’nın programında akıbeti araştırılan Arzu Aygün’ün cansız bedeni bulundu. Cinayetin baş şüphelisi olarak görülen sevgilisi Muharrem C., cinayeti inkar etti. Zanlı, delilleri karartmaya çalıştığı iddiasıyla dün polis tarafından gözaltına alındı. Kısa sürede gerçekleri anlatan zanlı, Aygün'ü öldürdüğünü itiraf etti.

Müge Anlı’da 42 gündür kayıp olan Arzu Aygün'ün akıbeti araştırılıyordu. Anlı’nın programına konuk olan üzgün anne ve baba kızlarının bulunması için yardım çağrısında bulundu.

Samsun’da kaybolan genç kadının eski sevgilisi Muharrem C.’den şüpheleniliyordu. Arzu’yu dövdüğü ve kavga ettiği iddiaları yüzünden Arzu Aygün ile aralarında sekiz farklı dava bulunan eski sevgili Muharrem C.'den şüpheleniliyordu. Arzu Aygün’ün telefonu ile delilleri karartmaya çalışan eski sevgiliden kısa süre sonra itiraf geldi.

Ailesinin Arzu’yu arama çabaları Muharrem C. yüzünden boşa gidiyordu. İki çocuk annesi Arzu’nun telefonundan Arzu'nun kendisi gibi ailesine mesaj gönderen Muharrem Bey 11 gün sonra telefonun onda kaldığını ve aileye mesajları kendisinin attığını söyledi.

Müge Anlı’da aranan Arzu Aygün’ün cesedi bulundu!

Ama kayıbı ile bir alakası olmadığını söyleyen Muharrem C. dün Müge Anlı’nın programında bütün iddiaları reddederek onunla ilgisi olmadığını söylüyordu. Dün polisler tarafından sorguya alınan Muharrem C. çok geçmeden Arzu Aygün’ü öldürdüğünü itiraf etti.

Muharrem C.’nin cesedin yerini göstermesi üzere naylona sarılmış ve çürümüş halde ormanlık arazide bulunan Arzu Aygün’ün cesedi ailesini yasa boğdu. Acılı aile haberi aldığında yıkıldı. Annesi Arzu Aygün'ün cesedi bulunduktan sonra “Durdurmadım kızımı, beni kimse anlamadı” diyerek göz yaşları içinde Muharrem C.'nin en büyük cezayı almasını istediğini söyledi. Arzu Aygün'ün kızı sosyal medya hesabından "Yine bir kadın cinayeti ama bu sefer benim annem" yazısı ile Müge Anlı'yı ve tüm stüdyoyu göz yaşına boğdu.

Müge Anlı’da aranan Arzu Aygün’ün cesedi bulundu!

Müge Anlı’da aranan Arzu Aygün’ün cesedi bulundu! ile ilgili etiketler arzu aygün cesedi arzu aygüne ne oldu arzu aygün kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.