Müge Anlı'da aranan adam seri katil çıktı! Kızından şok itiraflar

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında kayıp olarak aranan M.T. isimli kişinin 3 cinayet işlediği ortaya çıktı. M.T.'nin ayrıca yabancı uyruklu bir kadının kollarını kestiği belirtildi.

İddialara göre; Kayseri’de boşandıktan sonra da beraberliklerini sürdüren M. T. ile F. Ö. çifti, 19 Mayıs tarihinde şüpheli bir şekilde kayıplara karıştı. Anne ve babasını bulmak için Araştırmacı-Gazeteci Müge Anlı’ya başvuran Y. T., 8 gündür kayıp olan babası ile ilgili kan donduran açıklamalarda bulundu. Kayıp babasının, amcası yüzünden 3 cinayetten sorumlu olduğunu, yabancı uyruklu bir kadının da kollarını satırla kestiğini ileri sürdü.

“ARTIK KORKUYORUM BEN”

Canlı yayında babası M. T.’in geçmişte kız kardeşinin, 15 yıllık arkadaşının ve gasp ettiği başka bir şahsın cinayetinden sorumlu olduğunu söyleyen Y. T., babasının ayrıca yabancı uyruklu bir kadının da kollarını satırla kestiğini ifade etti.

“YA BENİ ÖLDÜR YA DA ÖLDÜRTTÜR”

55 yaşındaki M. T’nin kaybolmadan hemen önce mal meselesi yüzünden husumetli olduğu ve anlatılan cinayetleri birlikte işlediği kardeşi Y. T’ ye mektup yazdığı da ortaya çıktı. Canlı yayında Müge Anlı tarafından okunan mektupta, kayıp Y.T’nin kardeşine, “Sana bir fırsat veriyorum. Ya beni öldür, ya da öldürttür. Yüzleştikten sonra seni öldüreceğim. Şerefim ve namusun için herkese ibret olsun diye yapacağım” dediği öğrenildi.

Hem ağabeyinin hem de yengesinin kaybında şüpheli olarak görülen amca Y. T. ise canlı yayına bağlanarak kendisi hakkındaki iddiaları reddetti.

Müge Anlı'da aranan adam seri katil çıktı! Kızından şok itiraflar ile ilgili etiketler Müge Anlı ATV Müge Anlı İle Tatlı Sert cinayet katil
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.