Müge Anlı’da aranan 6 yaşındaki Aras’a ne oldu?

Müge Anlı’da aranan 6 yaşındaki Aras’a ne oldu merak edilmekte. 6 yaşındaki Aras’ı bulana para ödülü verileceğini söyleyen Ebru Hanım oğlu gibi sevdiği köpeğini arıyor. Peki, Müge Anlı’da aranan 6 yaşındaki Aras’a ne oldu haberimizde.

Müge Anlı’da aranan 6 yaşındaki Aras’a ne oldu araştırılıyor. Müge Anlı’nın hayvanların haklarını koruduğu bilinmektedir. Yayına katılan ve Müge Anlı’dan yardım isteyen Ebru Hanım 6 yaşındaki oğlu gibi sevdiği Aras’ın çalındığını ve geri getirilmesini istediğini söyledi.

Aras’a ne oldu?

6 yıldır onunla birlikte yaşayan köpeği Aras’ı özlem ile arayan Ebru Hanım Konya’da yaşamaktadır. İstanbul’a cenaze için giden Ebru Hanım köpeğini evde bırakmıştır. 23 Şubat Salı günü evine giren hırsız 12 bin lira değerinde eşyasını çaldı. Bunun yanında 6 yaşındaki oğlum dediği köpeği Aras’ı da soğukkanlılıkla kaçırdı.

Müge Anlı’da aranan 6 yaşındaki Aras’a ne oldu?

Birkaç gün sonra birinin ona attığı fotoğraf ile köpeğinin yanında olduğu kişi ile iletişime geçerek köpeğin ona ait olduğunu söylemiş ama karşı tarafın kızgın mesajlarına mazur kalan Ebru Hanım dava açmayı düşünüyor. Müge Anlı o fotoğraftaki kişiye canlı yayında seslendi.

Müge Anlı’da aranan 6 yaşındaki Aras’a ne oldu?

Müge Anlı’da aranan 6 yaşındaki Aras’a ne oldu? ile ilgili etiketler Müge Anlı Aras köpek nerede kim aldı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.