Müge Anlı'da Aleyna Çakır'ın çektiği korkunç eziyetler ortaya çıktı! Aleyna Çakır nasıl öldü?

Müge Anlı'da Aleyna Çakır'ı öldürdüğü düşünülen Ümit'in tutuklu yargılanması gerektiği düşünülüyor. Birçok kişiyi tehdit savurarak susturmaya çalıştığı söylenen Ümitcan hakkında Aleyna'nın iş arkadaşları konuştu.

Ümit Uygun'un eski kız arkadaşı canlı yayına bağlandı. Kendisinin Ümit Uygun'un elinden zor kurtulduğunu anlattı. Ümit'in elinde uygunsuz fotoğrafları olduğu için beni gece kulüplerinde çalıştırmak için zorluyordu dedi. Göz yaşlarını tutamayan kız " Tehdit ve şantajla beni çalıştırıyordu" dedi.

"ÖLÜMÜ GÖZE ALIP KAÇTIM"

Artık çalışmıyacağım, istersen beni öldür diyerek ondan ayrıldığını söyledi. Ümit Uygun'un bunun üstüne ağızı yüzü kanayana kadar onu dövdüğünü iddia etti. "Ölümü göze alıp kaçtım" dedi. "Ondan sonra kendime yeni sayfa açtım. Çok zor şeyler yaşamıştım." Müge Anlı'nın evden mi kaçtın sorusuna "Evet" diyerek cevap verdi. "Yaşadıklarımı aileme anlattım sahip çıktılar" dedi.

Aleyna Çakır'ın eski komşusu evine gelen "İkaz ediyordum ama beni dinlemiyordu" "Aleyna'nın bir gün geldiğinde morluklarını gördüm" dedi. Eski komşusuna Aleyna "Beni öldürücek, kurtulamıyorum" demiş. "Aleyna'yı ailesiyle tehdit ediyordu." diye iddia edildi.

Müge Anlı'da Aleyna Çakır'ın çektiği korkunç eziyetler ortaya çıktı! Arkadaşları konuştu!

Pandemi sürecinin bitmesiyle açılan mekanlarda çalışmaya başlayan Aleyna ile aynı işi yapan kız diğer kızlarla Ümit'i orda istememesinin üstüne mekandan çıkarıldığını söyledi. Servisle dönerken indikleri yerde bekleyen Ümit kızları tehdit etti. "Aleyna'yı ben öldürdüm, sizi de öldürürüm" diye tehdit etmiş.

"Öldüreceğim dediği günün ertesi günü öldü"

Ümit Uygun'un eski iş arkadaşı konuştu "Ümitcan'ın masada otururken duyduğum 'Sınırlarımı zorluyor, öldüreceğim' sözlerini duydum" dedi. Eski iş arkadaşı "Öldüreceğim dediği günün ertesi günü öldü" diye açıklamalarda bulundu.

Yayına bağlanan bir başka Aleyna Çakır'ı iş arkadaşı "Ümitcan oraya çıkacak kişileri tehdit etmiş" dedi. " Ümitcan Aleyna'yı döverken çekilen görüntüleri sildiriyor"dedi.

Müge Anlı'da Aleyna Çakır'ın çektiği korkunç eziyetler ortaya çıktı! Aleyna Çakır nasıl öldü? ile ilgili etiketler Müge Anlı 10 Eylül aleyna çakır ümitcan uygun ne oldu? arkadaşları ne dedi bugün ne oldu
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.