Müge Anlı'da Aleyna Çakır'ın abisi ilk kez konuştu!

Müge Anlı'da Aleyna Çakır'ın abisi ilk kez konuştu! Ölümünün üstünden 111 gün geçen Aleyna Çakır'ın abisi Himmet Esen en sonunda sessizliğini bozdu. Çarpıcı açıklamalarda bulunan Himmet Esen "Tehdit ediliyorum sürekli" dedi. Müge Anlı'da Aleyna Çakır'ın abisi ilk kez konuştu!

Müge Anlı'da Aleyna Çakır'ın abisi ilk kez konuştu! Artık tüm Türkiye'nin merakla takip ettiği Aleyna Çakır'ın davası hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Gülay Uygun'un ölümü hakkında açıklama yaptı. Açıklamada "Soruşturma çok yönlü olarak sürdürülüyor."  denildi. 

"BENİM CAN GÜVENLİĞİM YOK"

Himmet Esen "Kardeşimi gördüğümde bacağı mosmordu. O gece Gaziantep'e kaçtı. Bir buçuk ay boyunca ortaya çıkmadı. Kendi hesaplarını ve kardeşimin hesaplarını kapatmış . 04.05 gibi beni arkadaşı tayfun aradı. Uygun ailesinin Ümitcan'ın arkadaşı Tayfun'u maşa olarak kullanılıyor. Bu kadar suçu ben işleseydim şimdiye kadar 20 yıl hapis almıştım. Annesinin ölümü ardından tehdit aldım. Benim can güvenliğim yok. Tehdit alıyorum sürekli." dedi.

Komşu Leman Hanım "Bende tehditler alıyorumi gidip ifade vereceğim." dedi.

 

Müge Anlı'da Aleyna Çakır'ın abisi ilk kez konuştu! ile ilgili etiketler Müge Anlı ne oldu? Himmet Esen ümitcan uygun aleyna çakır Sema Esen
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.