Müge Anlı'da Aleyna Çakır dosyası kapatıldı mı? Davada son durum ne?

Ve Aleyna Çakır dosyasının Müge Anlı’nın programında kapatıldığı iddia edildi. ‘Olayın peşini bırakmayacağım’ diyen araştırmacı gazeteci Müge Anlı, Aleyna Çakır ve Gülay Uygun konusunu işlemeyi bir süreliğine bıraktı. Müge Anlı'da Aleyna Çakır dosyası kapatıldı mı? Peki, Aleyna Çakır davasında son durum ne? Tüm detaylar haberimizde…

Hafta içi her gün ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında uzunca bir süredir işlenen Aleyna Çakır dosyasının kapatıldığı iddia edildi. Olayın genişlemesi ile farklı konuların eklenmesi sonrasında Çakır olayında baş şüpheli Ümitcan Uygun'un annesi Gülay Uygun’un ölmesiyle Müge Anlı bir süreliğine konuları işlememe kararı aldı.

21 yaşındaki Aleyna Çakır, Haziran ayında evinde ölü olarak bulunmuştu. Çakır’ın ölümünde baş şüpheli olan ve şiddet görüntüleri ortaya çıkan eski sevgilisi Ümitcan Uygun oldu. Hakkında çıkan suçlamaları reddeden Uygun daha sonrasında polis tarafından gözaltına alınıp ifadesinin alınması akabinde serbest bırakılmıştı.

ALEYNA ÇAKIR DOSYASI KAPATILDI MI?

Geçtiğimiz hafta ise canlı yayına bağlanan bazı kadınlar Ümitcan Uygun'un annesinin genç kızları kötü yola düşürmeye çalıştığını iddia edince bir anda ortalık karıştı. Anne hakkında soruşturma başlatıldı ancak kendisi Cuma akşamı bir ormanlık alanda ölü olarak bulundu.

Müge Anlı'da Aleyna Çakır dosyası kapatıldı mı? Davada son durum ne?

Ümitcan Uygun'un annesi Gülay Uygun'un ölmeden önce "Ölümümden Müge Anlı sorumludur" yazılı bir not bıraktığı iddia edilince gözler bir anda Müge Anlı’ya çevrildi. Pazartesi günü konu hakkında açıklama yapan Anlı, olayın peşini bırakmayacağını canlı yayında izleyenler paylaştı. Ancak Anlı'nın programında Aleyna Çakır ve Gülay Uygun'un şüpheli ölümlerindeki detaylar bir kez daha işlenerek konuya bir süreliğine ara verildi.

Müge Anlı, Pazartesi günkü yayınında "Bu yayına başladığımdan beri de hep aynı şeyi söylüyorum. Ne söylerseniz söyleyin, ne yaparsanız yapın ben bu yolumdan dönmeyeceğim. Konuyu devlete bıraktım, gerekli soruşturma açıldı" dedi.

Müge Anlı'da Aleyna Çakır dosyası kapatıldı mı? Davada son durum ne? - Resim : 2

ALEYNA ÇAKIR DAVASINDA SON DURUM NE?

CNN Türk canlı yayınında Hakan Çelik'in konuğu olan Abdülhamit Gül, Aleyna Çakır'ın ölümü ve sonrasında Ümitcan Uygun'un annesi Gülay Uygun'un intiharı konusunda çalışmaların titizlikle yürütüldüğünü söyledi. Müge Anlı’yı eleştiren Gül, “Haksız yorumlar yapılabilir ama hakim savcı fiile bakar. Böyle önemli bir konuda saygıyla süreci beklemek lazım. Savcı hangi delile ulaştı bilmiyoruz. Bir TV programcısı değildir savcı. Savcı adaleti yerine getirmeye çalışan bir yargı mensubudur.” dedi.

Gül'ün bu sözlerine cevap veren Müge Anlı ise "Ne savcı, ne hakim, ne de polisim. Sadece gazetecilik yapıyorum. Bunu yaparken de vicdanımın sesini dinliyorum.” ifadelerine yer verdi.

Müge Anlı'da Aleyna Çakır dosyası kapatıldı mı? Davada son durum ne? ile ilgili etiketler Müge Anlı Abdulhamit Gül aleyna çakır ümitcan uygun Gülay Uygun
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.