Müge Anlı'da acılı anne göz yaşlarını tutamadı

Cengiz Altunoğlu boşanma aşamasındaki eşi Derya Altunoğlu’nun başka bir erkek ile imam nikahı ve düğün yapması üzerine boşanma davası için evden çıktığı günden sonra bir daha geri dönmedi. Hayatından şüphe edilen 29 yaşındaki genç hakkında gelişme yaşandı.

29 yaşındaki Cengiz Altunoğlu Tokat Erbağ’dan 10 Mart’ta kaybolduktan sonra Müge Anlı programında aranmaya başladıktan sonra İstanbul’da ortaya çıktı. Kuzeninin evine giden Cengiz Altunoğlu eski eşine ve ailesine öfkeli olduğunu dile getirdi.

Yaptığı açıklamada "Düğün davetiyesini gördüm" diyen Cengiz Altunoğlu eski eşinin dövdü iddialarına da "Ben onu dövmedim" diyerek yalanladı. Eski eşinin yeni sevgilisinin onu boşamazsa öldürmek ile tehdit ettiğini açıkladı. 

Müge Anlı'da acılı anne göz yaşlarını tutamadı

Cengiz Altunoğlu olayı nedir?

Gözü yaşlı anne Hacer Altunoğlu 10 Mart Çarşamba günü boşanma davası için evden çıkarak kayıplara kavuştu. 17 yaşında kaçırarak evlendiği eşi Derya Altunoğlu, boşanma aşamasındayken başka biri ile evlenip düğün yapması nedeni ile eski eşi ve onun yeni sevgilisi arasında bir gerginlik olduğu bilinmekteydi.

Müge Anlı'da acılı anne göz yaşlarını tutamadı | Cengiz Altunoğlu'na ne oldu?

Müge Anlı'da acılı anne göz yaşlarını tutamadı ile ilgili etiketler Müge Anlı Cengiz Altunoğlu olayı nedir ne oldu? bulundu mu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.