Müge Anlı'da 1,5 yaşındaki Naime Ceyda'nın bulunduğu anları izleyen Demet Akalın çileden çıktı: ''Delireceğim yemin ederim!''

Eşi Abdurrahman Erbay ile boşandıktan sonra çocukları Nila Nazlı Erbay (3) ile Naime Ceyda Erbay'ı (1,5) yanına alarak ortaokul arkadaşı Gamze'nin yanına taşınan Melisa isimli genç kadın, fuhuşa zorlandığı ve çocuklarının kaçırıldığı iddiasıyla Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurdu. 6 aydır kayıp olan çocuklarından 1,5 yaşındaki Naime Ceyda Erbay, Müge Anlı ve ekibi tarafından bulundu. Canlı yayında minik Naime'nin bulunduğu anları izleyen Demet Akalın ise adete çileden çıktı.

Boşandıktan sonra yanına taşındığı ortaokul arkadaşı ve arkadaşının sevgilisi tarafından fuhuşa zorlandığını, çocuklarını para karşılığı görebildiğini ve 6 aydır da 2 çocuğunun kayıp olduğunu iddia eden Melisa isimli genç bir kadın, başarılı gazeteci Müge Anlı'nın sunumuyla atv ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programına başvurdu. Eşi Abdurrahman Erbay ile boşandıktan sonra yanına taşındığı ortaokul arkadaşı Gamze ve Gamze'nin sevgilisi Mehmet tarafından iki çocuğunun kaçırıldığını iddia eden Melisa'nın hikayesi kan dondurdu.

müge anlı - demet akalın

 6 AYDIR KAYIP OLAN ÇOCUKLARINI BULABİLMEK İÇİN MÜGE ANLI'DAN YARDIM İSTEDİ

Eski eşler Melisa İlhan ile Abdurrahman Erbay, 3 yaşındaki Nila Nazlı Erbay ile 1,5 yaşındaki Naime Ceyda Erbay isimli çocuklarını bulabilmek için Gaziantep'ten geldi. Çocuklarını en son Mart ayında gören genç kadın Melisa soluğu Müge Anlı ile Tatlı Sert programında aldı. Melisa İlhan ile Abdurrahman Erbay evliliklerini noktaladıktan sonra, Melisa İlhan ortaokuldan kız arkadaşı olan Gamze'nin yanına taşınıp birlikte yaşamaya başladı. İki kızıyla birlikte arkadaşına taşınan Melisa, ortaokul arkadaşının ve arkadaşının sevgilisinin kendisinden maddi olarak faydalandıklarını iddia etti. Para karşılığı kendisinden menfaat sağlandığını söyleyen Melisa, kaçmaya çalıştığını ama başarılı olamadığını anlattı. ''Çocuklarımı benden alıp götürdüler. Onları görmek için para verdim. En son çocuklarımı Mart ayında gördüm. Hayatlarından endişeleniyorum. Benim üzerimden daha fazla kazanabilmek için çocuklarımı sakladılar, göstermiyorlar'' diyen kadın Müge Anlı'dan yardım istedi.

 1,5 YAŞINDAKİ NAİME, MÜGE ANLI'DA BULUNDU

6 aydır kayıp olan 1,5 yaşındaki Naime Ceyda'dan canlı yayında haber alındı. Eski eşiyle birlikte 6 aydır kayıp olan çocuklarını el ele verip aramaya başlayan Melisa'nın 1,5 yaşındaki kızı Naime Ceyda bulundu. Canlı yayında minik Naime'yi almaya giden ekibin görüntüsü de ekrana yansıdı. Naime Ceyda'nın bulunduğu anları izleyen Demet Akalın ise çileden çıktı. Akalın, Müge Anlı ve ekibine sitem etti.

O ANLARI İZLEYEN DEMET AKALIN ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Minin Naime'nin bulunduğu o anları Instagram hesabından yayınlayan Demet Akalın "Bir de bunu yayın yapıyorsunuz, abi böyle bir şey olabilir mi ya! O çocuk öyle mi alınır ya! Delireceğim yemin ederim he. Gitsin anası alsın o zaman ya! Bırakırken aklı neredeydi? Vallahi delireceğim ya. Ağlata ağlata çocuğu erkek adamın eline verdiler" ifadelerini kullandı.

demet akalın - müge anlı

 

 

Müge Anlı'da 1,5 yaşındaki Naime Ceyda'nın bulunduğu anları izleyen Demet Akalın çileden çıktı: ''Delireceğim yemin ederim!'' ile ilgili etiketler Demet Akalın Müge Anlı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.