Müge Anlı Yolun Sonuna Geldi! Finalini Yapıyor! Çözdüğü Cinayet Ve Kayıplarla Bir İlk Sona Eriyor

Son günlerde, sosyal medyada geniş yankı uyandıran Osman Büyükşen'in Anne ve babasının öldürülmesi konusuyla adından söz ettiren Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı bu sezon yeni birçok kayıpları bulurken bir çok cinayetin çözülmesinde de etkin rol oynadı.

Son günlerde, sosyal medyada geniş yankı uyandıran Osman Büyükşen'in Anne ve babasının öldürülmesi konusuyla adından söz ettiren Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı bu sezon yeni bir çok kayıpları bulurken bir çok cinayetin çözülmesinde de etkin rol oynadı.

Ekranların rakipsiz programı Tatlı Sert ekibi ile gece gündüz çalışan Müge Anlı gizli kalmış olayları aydınlatırken, kayıplarını arayan birçok kişinin umudu oluyor. Hafta içi her gün ATV ekranlarında saat 10.00' da yer alan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının ne zaman final yapacağı merak ediliyor.

Müge Anlı Kimdir?

 

19 Aralık 1973 İstanbul doğumlu olan Müge Anlı Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu olup Kadir Has Üniversitesinde ise yüksek lisansını hukuk üzerine tamamlamıştır. İlk olarak Televizyon hayatına  kanal 6'da yayınlanan Top Secret başladı.

1999'da kendisi gibi gazeteci olan Burhan Akdağ ile evlilik yapmış ve 2008 yılında boşanmıştır. Burhan Akdağ ile yaptığı evlilikten Lidya Müge isminde bir kızı dünyaya gelmiştir.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Finali Temmuz’da 

 

Top Secret programından sonra, yayın Hayatına 2006 yılında Şenay Düdek ve Pakize Suda ile Kanal D ekranlarında yayınlanan Dobra Dobra programı ile devam eden Müge Anlı, Uzun yıllar Vatan gazetesinde magazin müdürlüğü yaptı. 2018 ve 2020 yıllarında düzenlenen 45. ve 46. Altın Kelebek Ödülleri En iyi kadın sunucu ödüllerinin sahibi oldu.

2019 yılında ise Tatlı Sert programı yaz tatiline girdiğinde ATV ekranlarında Güven Bana isimli yarışmanın sunuculuğunu yaptı. 2006-2008 yılında başladığı sunuculuk hayatına ATV ekranlarında devam ettiren Müge anlı uzun süredir Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile gönüllerde taht kurdu. Programın Temmuz ayında sezon finali yapacağı açıklandı.  

Müge Anlı Yolun Sonuna Geldi! Finalini Yapıyor! Çözdüğü Cinayet Ve Kayıplarla Bir İlk Sona Eriyor ile ilgili etiketler Müge Anlı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.